sunnuntai 8. heinäkuuta 2012

Alennusostoksia klubi-illassa

Minulta jäi jo pari Make Up Storen klubi-iltaa töitten vuoksi välistä, mutta pääsin onneksi paikalle kun järjestettiin sale -teemainen klubi-ilta, joka käynnisti Make Up Storen kesäalen! Klubilaisena pääsee siis penkomaan aletuotteet läpi ennen muita asiakkaita. Klubi-illat ovat muutenkin mukava tapahtuma asiakkaille ja etuoikeus alennustuotteisiin on kyllä mielestäni yksi klubilaisuuden parhaista eduista.
Alennusteeman lisäksi illassa esiteltiin erityisesti kesään sopivia tuotteita. Mitään kovin uutta ja mullistavaa tietoa ilta ei tarjonnut. Suositelluissa tuotteissa oli mukana monikäyttöiset High Tech Lighterit, värilliset rajauskynät sekä nyt myynnissä oleva aurinkopuuteri. Aurinkopuuteri on valtavan suuri ja siinä on melko runsaasti kimallusta. Puuteria suositeltiin kasvojen lisäksi käytettäväksi myös vartalolle korostamaan rusketusta. Mikäli aurinkopuuteri kiinnostaa, niin on syytä hankkia se heti, sillä se ei jää pysyvään valikoimaan. Hintaa puuterille en muista, sillä en itse ollut siitä erityisen kiinnostunut.

Alennuksessa oli ainakin luomivärejä sekä jauheena että kiinteässä muodossa, kynsilakkoja, huulipunia, Spa -tuotteita ja meikkilaukkuja. Värivalikoimaa oli ihan mukavasti, mutta yhtä sävyä ei yleensä ollu kovin montaa kappaletta tarjolla.  Itse en ehtinyt olla illassa kovin pitkään, mutta nopeasti löysin kaksi jauhemaista luomiväriä ja yhden kynsilakan alennushintaan. Alemeikit olivat puoleen hintaan, meikkilaukkujen osalta alennusprosentti vaihteli. Klubi-illoissa saa aina myös 20% alennuksen normaalihintaisista tuotteista, mutta itse keskityin nyt vain aletuotteisiin :) Harmillisesti kassasysteemissä oli tekninen ongelma ja jouduin jättämään ostokseni varaukseen ja hakemaan ne seuraavana päivänä. Aletuotteita näytti silloin olevan jäljellä muuten vielä ihan mukavasti, joten niitä on mahdollisesti nyt muutaman alepäivänkin jälkeen vielä tarjolla!
Ja sitten niihin ostoksiin! Ostin siis kaksi Eyedust -luomiväriä sekä yhden kynsilakan. Luomivärit ovat sävyissa Golden Mane ja Moist, molemmat siis jauhemaisia. Golden Mane on nimensä mukaisesti kultainen luomiväri. Se on melko vaalean sävyinen ja kimaltava. Pigmenttiä riittää ja väri levittyy pehmeästi eikä pöllyä ympäriinsä kovinkaan paljoa. Tuttua Make Up Storen laatua siis. Moist on aivan ihanan sävyinen Välimerellisen vihertävä luomiväri. Katselin ensin toista turkoosihtavaa luomiväriä, mutta iholle kokeiltuna Moist vei voiton kirkkaasti. Täydellinen merenneidon vihreä, kimalteleva väri <3 Normaalihinta Eyedusteille taitaa tällä hetkellä olla Oulussa 15e (saattaa olla 14,5 euroakin), alennustuotteista sai siis puolet hinnasta pois.


Moist ja Golden Mane luonnonvalossa


Kynsilakoista mukaan tarttui sävy nimeltä Indah. En yleensä maksa kynsilakoista edes sitä mitä Indah maksoi nyt puoleen hintaan, mutta olen himoinnut oranssia kynsilakkaa koko alkukesän ja nyt päätin sen ostaa. Oletin, että kynsilakka on laadukasta ja hintansa arvoinen.
Indah on siis oranssi lakka. Mandariinin oranssi on varmaan lähin kuvaus sävystä. Väri on kirkas ja siinä on pientä kullanoranssia shimmeriä, joka näyttää upealta valon osuessa lakkaan. Sävyltään lakka ei ollut todellakaan pettymys, päinvastoin. Koostumus sen sijaan ei ole paras mahdollinen. Lakka on ohutta eikä tahdo levittyä tasaisesti, ainakaan minun käsittelyssä. Levitin lakkaa kynnelle kolme kerrosta eikä se vielä senkään jälkeen ollut täysin peittävä eikä tasainen. Pysyvyys toisaalta tuntuu olevan tavallista parempi. Pakkaus on ihan tyylikäs, joskaan paksuhko korkki ei ole kaikkein kätevin lakkauksessa. Sivellin on ihan sopivan kokoinen ja toimii hyvin. Vähän niin ja näin siis lakan laadun suhteen ja ajattelin kokeilla tätä jossain vaiheessa jonkun peittävämmän lakan päälle siinä toivossa, että jälki hieman paranisi. Normaalihinta kynsilakoille taisi olla Oulussa 14,5e ja tästäkin tuli siis -50%.
Alla ensimmäisessä kuvassa lakkaa yksi kerros ja toisessa se kolme kerrosta!
Kokonaisuutena olen tyytyväinen aleostoksiini Make Up Storelta. Luomivärit erityisesti olivat ihan nappi valintoja ja tulevat varmaan olemaan kovassa käytössä kesän aikana. Lakkaakin varmasti käytän, koska se on kuitenkin todella kauniin värinen ja sopii myös erityisesti kesään. 
Onko kellään lukijalla kokemuksia Make Up Storen kynsilakoista? Olisi mukava kuulla kommentteja lakkojen laadusta ja tietää onko kaikki lakat koostumukseltaan samanlaisia kuin Indah.


 Postauksen tuotteet ostettu itse ja mielipiteet niistä omia. En saa mitään hyvitystä tekstin linkkien käytöstä. Tietääkseni Make Up Store ei testaa eläimillä!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti