tiistai 3. heinäkuuta 2012

Turvottaa vai eikö turvota?

Viimeisimpänä taannoisesta Tokmanni -shoppailusta esittelen tarkemmin vielä Eveline Cosmeticsin Volume Lip Extreme Volume Enhancing Lip Gloss -huulikiillon.  Halusin käsitellä tämän kiillon erikseen, sillä sen on tarkoitus turvottaa huulia. Paketin kuvat lupaavat aika hurjia tuloksia, joten kun halvalla sai, niin pakkohan kiilto oli ostaa kokeiluun. Normaalihinta kiillolla oli siis 4,90e ja tästäkin sain 20% alennuksen.
Sävyvalikoima kyseisissä kiilloissa oli aika tylsä, mutta toisaalta joskus on ihan tarpeen omistaa neutraalin vaaleanpunainen peruskiiltokin. Ostamani sävyn numero on 533, ja muut sävyt olivat hyvin lähellä tätä. Valikoimassa ei ollut kuin kaksi selvästi tästä poikkeavaa sävyä, mutta nekin olivat aika hentoja ja neutraaleja.

Kiillossa on aika kiva appelsiinin tai mandariinin tuoksu, en oikein osaa sanoa kumpi. Ihan mukavaa vaihtelua turvottavien huulikiiltojen tyypilliseen mintun tuoksuun. Tuntuma huulilla on jännä, kiilto ei niinkään kirvele vaan tuntuu enemmän viilentävältä. Viilennys on voimakas, mutta ei ainakaan minun mielestäni epämiellyttävä.  Tuote itseasiassa tuntuu huulilla siltä, että se toimii.


Hurjat on lupaukset


Kovinkaan isona yllätyksenä ei varmaan kenellekään tule, että oikeasti kiillon turvottava vaikutus jää kauas paketin kuvasta. En osaa itse oikein sanoa turvottaako kiilto huulia ollenkaan. Saan tuotteesta huuliin tunteen, että ne ovat turvonneet ja tuotteen kiillon johdosta huulet näyttävät aavistuksen isommilta. On mahdollista, että huuleni todella turpoavat hieman, mutta efekti on kyllä hyvin vähäistä.


Tulokset

Jos unohdetaan turvotus, tai sen puuttuminen, niin Evelinen kiilto on ihan hyvä tuote. Sävy on todella helppo neutraaliudessaan ja sopii tilanteeseen kuin tilanteeseen. Koostumus on sopivan tahmea, kiilto pysyy huulilla helposti pari tuntia, mikä on mielestäni jo ihan hyvä aika kiillolle. Itse pidän siis kiillon tuoksustakin ja tuntuma huulilla ei häiritse. Putkilo on aika tylsä, mutta pieneen pakkaukseen on kuitenkin mahdutettu 7ml kiiltoa, joten tämä kulkee helposti mukana pienimmässäkin bilelaukussa. Mikäli kiiltoa olisi tarjolla vähän jännittävimmissä sävyissä, niin voisin hyvinkin ostaa näitä lisääkin. Jos kaipaa helppoa ja neutraalia kiiltoa edullisesti, kannattaa kokeilla tätä.


 Postauksen tuote ostettu itse ja mielipiteet siitä omia. En saa mitään hyvitystä tekstin linkkien käytöstä. Tietääkseni Eveline Cosmetics ei testaa eläimillä!

1 kommentti :

  1. Itselläkin tuota, jonka ostin nastolan robinhoodista ja se kihelmöi ihanasti :) Tosin se oli läpinäkyvä huulikiiltoo mutjoo
    aattelin kokeilla täs joku krt mariacos lips lifting huulihoitoo, nii sitte mul ei ois enää koskaa kuivii huulii(: ja sit sen jälkee käyttäisin kotona sitä kotihoitotuote huulikiiltoo mis on se hieno valosysteemi ja sit käyttäisin sen lisäks viel tota minkä ostin nii sithä ne on oikeesti täyteläisemmät, ei pelkästään kihelmöi vaan jotain näkyvääkin muutosta sitten:)

    VastaaPoista