tiistai 8. lokakuuta 2013

Dreamworld Hermetica osa I

Tutustuin hetki sitten uuteen indiekosmetiikkamerkkiin Dreamworld Hermeticaan. Heillä oli avajaisten kunniaksi tarjolla edullisia promopaketteja ja tartuin tilaisuuteen tilata sellainen. Paketit olivat tarjolla kaikille kuluttajille, ei vain bloggaajille, ja ne maksoivat vain 5$ + postikulut.
Olin yhteydessä Dreamworld Hermeticaan testipaketin postikulujen osalta, varmistaakseni, että valitsen oikean vaihtoehdon, ja kun mainitsin olevani bloggaaja, he lupasivat laittaa vähän extranäytteitä pakettiini. Minulla on siis aika läjä näytettävää teille ja siksi päätin tehdä pienimuotoisen sarjan heidän tuotteistaan. Tässä ensimmäisessä postauksessa kerron yrityksestä vähän yleistietoa ja arvostelen pakettiini kuuluneen huulikiillon. Myöhemmissä postauksissa arvostelen vielä luomivärit ja kasvotuotteet.
Dreamworld Hermetica on itseasiassa toiminut jo aiemmin nimellä Dreamworld Minerals. Kyseessä on pieni yhdysvaltalainen perheyritys, joka haluaa keskittyä luonnollisten mineraalien käyttöön kosmetiikassa. Tuotteet eivät kuitenkaan ole täysin luonnollisista aineista vaan niissä on käytetty myös synteettisiä ainesosia. Suuri osa tuotteista on vegaanisia, mutta eivät kaikki, kaikki tuotteet ovat kuitenkin täysin eläinkokeettomia. Yrityksen kolmella työntekijällä on estenomin koulutus, joten heiltä löytyy ihan "oikeaa" tietoa kosmetiikasta. Yrityksen yksi periaatteista onkin tarjota turvallista ja hellävaraista kosmetiikkaa. 

Dreamworld Hermetican valikoimiin kuuluu erilaisia huulikiiltoja, luomivärejä, poskipunia ja aurinkopuutereita. Meikkipohjan tekoon löytyy pohjustajia, mineraalipohjia sekä viimeistely- ja korostuspuutereita. Lisäksi myynnissä on siveltimiä ja ihoa hoitava yöpuuteri. Tulossa on myös muita ihonhoitoon tarkoitettuja tuotteita. Kaikki heidän myymänsä meikkituotteet ovat heidän itsensä tekemiä. Useimmista tuotteista on saatavilla näytteitä, luomiväreistä ja poskipunista/aurinkopuutereista on tarjolla minikoot täysikokoisten lisäksi. Tuotevalikoima on siis laaja. Hinnat ovat indiefirmojen tapaan hyvin kohtuulliset alkaen 1,5$ (n. 1,10€) näytteistä ja nousten aina 20,50$ (n. 15,10€). Postikulut riippuvat tilauksen koosta ja toimitustavasta, halvimmillaan ne ovat 5$ (n. 3,69€).


Shield luonnonvalossa

Mennäänpä sitten siihen huulikiiltoon. Sain testipaketissani Magick Wands -linjan kiillon sävyssä Shield. Magick Wandsit ovat pigmenttisiä, peittäviä kiiltoja, jotka kuvataankin olevan enemmän nestemäisen huulipunan kuin perinteisen kiillon oloisia. Koostumus kiillossa on paksu ja hieman kuivahko ja tosiaan hyvin peittävä. Kiilto ei kuitenkaan kuivata huulia, vaikka se ei myöskään ole erityisemmin kosteuttavan oloinen. Kiilto on helppo levittää ja se pysyy useita tunteja eikä karkaile huulten rajojen yli. Koostumus muistuttaa minua Venomous Cosmeticsin kiiltojen vanhasta koostumuksesta.
Magick Wands -kiillot on pakattu tavalliseen. läpinäkuvään putkiloon, jossa on korkissa perinteinen doe foot -aplikaattori. Pakkauskoko on 10 ml ja pigmettistä kiiltoa tarvitsee hyvin vähän kerrallaan, joten tuotetta on todella reilusti. Kiillot maksavat 12,50$ (n. 9,20€).
Sävyltään Shield kuvataan Dreamworld Hermetican sivuilla keskitummaksi, persikkaiseksi ruskeaksi. Itse kuvailisin kiillon, joka ruskeapohjaiseksi oranssiksi tai kupariseksi. Kuparista tuntua lisää se, että sävy on hieman metallinen. Olin aika epäileväinen sävyn suhteen, mutta se oli positiivinen yllätys huulilla. Sävy ei ole liian ruskea ja se sopii hyvin ihoni sävyyn. Ei tällaista sävyä tule joka päivä käytettyä, mutta se on oikein sopiva syksyyn ja saa minut haluamaan käyttää lämpimähköjä syksyisiä meikkejä myös silmissä.

Dreamworld Hermetica on hyvin kiinnostava yritys, joka selkeästi panostaa tuotteiden laatuun. Olen ollut aika innoissani testailemistani tuotteista ja niiden laatu on vakuuttanut minut. Tulen tosiaan kertomaan muista tuotteista omissa postauksissaan. Indiemeikkien ystävien kannattaa ehdottomasti käydä vilkaisemassa Dreamworld Hermetican valikoimaa, eikä kannata lannistua hieman ankean näköisistä ja aluksi sekavilta tuntuvista sivuista, kaikki on lopulta sivuilla ihan loogisesti järjesteltynä.
Briefly in English: I recently heard about an indie cosmetics company called Dreamworld Hermetica. They were offering a promotional kit to try out their products and i went ahead and ordered one. I contacted Dreamworld Hermetica to ask about the shipping costs and mentioned i was a beauty blogger and they promised to include some extra samples to my kit. As a result i now have quite a few products to show you, so i decided to do a mini series of posts about them. This one will concentrate on some general knowledge about Dreamworld Hermetica and also includes a lip gloss review. Later there will be posts about their eyeshadows and face products.
Dreamworld Hermetica is a small, family owned company from USA. They used to be known as Dreamworld Minerals. They make natural based cosmetics which are gentle on the skin. However, they are not purely natural cosmetics since their products also contain synthetic ingredients. Some of the products are vegan and all of them are cruelty free. Three of the employees have studied in an Esthetician program, so they have some legit knowhow about beauty and skin care. They offer a great selection of make up products and brushes and they are planning on offering more skin care products too.
In my kit i received a Magick Wand lip gloss in Shield. These glosses are described as pigmented, long lasting glosses. More like a lipstick than a traditional gloss. I agree with the describtion. Shield is an opaque, thick gloss. It feels kinda dry, but it's not drying. The colour is described as a medium peachy brown, but i would say its brown based orange or simply copper. I wasn't sure about the colour at first, but i actually like it! It's not something i'd wear everyday, but it works well with my skin tone and is very suitable for fall. It makes me want to wear some warm toned, autumny eyeshadows too. It is indeed long lasting and was very easy to apply. 
I'm very impressed with Dreamworld Hermetica so far!

Postauksen tuote ostettu itse osana testipakettia ja mielipiteet siitä omiani. En saa mitään hyvitystä tekstin kirjoittamisesta enkä tekstin linkkien käytöstä. Tietääkseni Dreamworld Hermetica ei testaa eläimillä!
Product in this post was purchased by me as a part of a promotional kit and all opinions are my own. I am not compensated in any way for writing this post and there's no affiliate links. As far as i know Dreamworld Hermetica is cruelty free!

6 kommenttia :

 1. Kiitti vaan Johis, arvaa vaan kuka teki just tilauksen tonne?! :D

  VastaaPoista
 2. Minäkin tilasin tämän tutustumispaketin, en ole ehtinyt vielä tutustumaan siihen tarkemmin. Minä en tosin saanut mitään ylimääräisiä ihanuuksia (en tosin maininnut blogistakaan mitään). ;-) Mielenkiinnolla kyllä odotan, että ehdin paremmin tilaustani tutkailemaan, huulikiilto ainakin näytti kivan väriseltä (arvostin paljon mahdollisuutta valita haluaako viileäsävyisen, lämminsävyisen vai neutraalin setin).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli kyllä tosi hyvä, että sai tosiaan valita sen setin. Toivottavasti on osunut hyviä tuotteita ja tykkäät yhtä paljon ku minä :) Itse oon ainakin tykännyt niistä mineraalipohjista ja luomivärit on kans todella hyviä. Mulla on niitä luomivärinäytteitä aika paljon ja tosi tasainen laatu niissä.

   Poista
  2. En yhtään muista montako meikkipuuteria samplesettiin sai valita, mutta minulle tuli kolme eri sävyä ja niistä kaikista kaksi eri voimakkuutta. Kokeilin vasta yhtä sävyä, molempia voimakkuuksia, vanhan meikkipohjan päälle ja näyttää kyllä aikas hyvälle! Sävystä en osaa sanoa varsinaisesti mutta ihon pinta näyttää kivalta.

   Otin Luna-laatua nuo meikkipohjat. Ehdottomasti tutustumisen arvoinen merkki. Nyt olen sitten vaan taas sen ikuisuusongelman edessä, että miten valita oikeasti oikea sävy meikkipohjaan.... :-P Jostain syystä koen sen ongelmaksi erityisesti mineraalimeikkipuutereiden kanssa.

   Poista
  3. Kaksi niitä tais alunperin olla :) Mullekin tuli niitä ylimääräisinä. Niitten sävy on kyllä aika vaikea valita, oon huomannut saman itsekin. Oon nyt kokeillut muutamaa eri sävyä ja mulle yllättäen on näyttänyt sopivimmalta yksi keltapohjaisista sävyistä. Mää oon kans tykännyt noitten jäljestä ja peittokykykin on hyvä. Mulla tais olla kaikkea kolmea eri koostumusta noista ja ainakin Luna ja Cloud tuntuu molemmat todella hyviltä.

   Poista