lauantai 12. lokakuuta 2013

Dreamworld Hermetica osa II

Jatketaanpa Dreamworld Hermetican parissa. Tällä kertaa vuorossa luomivärit. Sain testipakettiin kuuluneiden kahden minikoon ja kahden näytteen lisäksi extroina kaikki Hocus Pocus -kokoelman luomivärit näytekokoisina. Hocus Pocus on vasta julkaistu Halloween -kokoelma. Sen inspiraation lähteenä on saman niminen elokuva ja kokoelmaan kuuluu 16 luomiväriä sekä muutama muu tuote. Yrityksen omistaja Ellie kertoi olevansa todella ylpeä uusista Halloween väreistä, enkä kyllä ihmettele. Hocus Pocuksien lisäksi sain siis kaksi minikokoista väriä (Bookworm -kokoelman Twilight -väreistä) ja kaksi näytettä, jotka ovat vanhempia sävyjä, eivätkä tällä hetkellä tarjolla, mutta kuulemma tekevät tulevaisuudessa paluun...ainakin jossain muodossa ;) Sen enempiä höpöttelemättä swatcheihin. Sävyjen kuvaukset omia näkemyksiäni!

Klikkaa kuvat isommiksi!/ Click to enlarge the photos!


Hocus Pocus -kokoelmasta, kuvattu luonnonvalossa.

1693: Tummahko, punertava kuparinruskea.
All Hallow's Eve: Shimmerinen kupari.
Angry Zombie: Shimmerien keskiruskea, jossa myös kuparia.
Black Flamed Candle: Erikoinen moniulotteinen sävy. Ruskea pohja, jossa kuparia, pinkkiä ja kultaa.
Bloody Witch: Tummahko ruskea punertavan luumuisella shiftillä.


Hocus Pocus -kokoelmasta, kuvattu luonnonvalossa.

Cursed Boy: Mustanruskea kevyellä punertavalla shimmerillä.
Evil Witch: Läpikuultava hohtava vihreä, pohjalla kellertävää sävyä.
Girl with the Yarbos: Tumma oliivin sävy, pohjalla ruskeaa ja päällä kirkkaampaa vihreää shimmeriä.
Hallowed Ground: Vaalea, hieman sinertävä vihreä vaalealla kulta-platinaisella shimmerillä.
Hocus Pocus: Tumma harmaa sinertävän hopeisella shimmerillä ja pienellä glitterillä.


Hocus Pocus- kokoelmasta, kuvattu luonnonvalossa.

Ice: Kimaltava, vähän hopeiseen taittava valkoinen.
Little Witch: Lämmin oranssi-kulta, vähän kuparin suuntaan menevä.
Siren Witch: Punertavan luumuinen violetti.
Spellbook: Lämmin tumma ruskea, jossa taittoa pinkkiin ja vähän pientä kultaista glitteriä.
Underground Crypt: Erikoinen, metallinen, vähän oliiviin taittava vihreä.


Young Virgin Hocus Pocus -kokoelmasta, kaksi seuraavaa Twilight -sävyjä ja viimeinen vanhempi sävy. Kuvattu luonnonvalossa.

Young Virgin: Tumma, harmaan luumuinen pohja sinivioletilla shimmerillä.
Breaking Dawn: Vaalea, aavistuksen lilaan taittava harmaa vaaleanpunaisella shimmerillä.
New Moon: Kevyen shimmerinen valkoinen, joka ehkä aavistuksen taittaa pinkkiin.
Indera: Satiininen platina.Lost on myös vanhempi sävy, kuvattu luonnonvalossa.

Lost: Hyvin vaalea nude-persikka pohja lilaan taittavalla shimmerillä.


Olin todella tyytyväinen luomivärien laatuun. Muutama sävy oli selvästi tarkoitettu läpikuultaviksi, mutta muuten kaikki olivat todella pigmenttisiä ja levittäytyivät tasaisesti. Swatchit on tuttuun tapaan tehty Fyrinnaen Pixie Epoxyn päälle, mutta olen käyttänyt näitä ihan vain normipohjustajan kanssa meikeissä ja se on riittänyt hyvin. Pääosin sävyt ovat shimmerisiä tai satiinisia, parissa oli myös pientä glitteriä ja niiden alle kannattaa valita tahmea pohja. Minikokoiset luomivärit maksavat Dreamworld Hermeticalla 2,75$ (n. 2€) ja täysikokoiset 7,99$ (n. 5,90€), molemmat tulevat pienissä purkeissa.
Suosikkivärejä oli aika vaikea valita, koska valikoima on hyvä ja värit kauniita ja moniulotteisia. Sanotaan kuitenkin, että minulle joukosta nousi esiin Black Flamed Candle, Hocus Pocus ja Underground Crypt. Breaking Dawn on myös sävy, jollaisiin tunnen aina vetoa.

Sarjan seuraava ja viimeinen osa tulee käsittelemään kasvotuotteita ja sen julkaisuun menee vielä hetki, sillä haluan tuotteista laajemman käyttökokemuksen! Herättikö luomivärisatsista joku väri mielenkiinnon?

Briefly in English: This second Dreamworld Hermetica post is all about the eyeshadows! I received two mini eyeshadows and two samples in my promo kit + all the eyeshadows from the new Halloween collection called Hocus Pocus in sample sizes as extras. The owner Ellie told me she is very proud of the new Halloween colours and i don't blame her :) The Hocus Pocus collection is themed around the movie Hocus Pocus. The minis were Twilight themed shadows and the other two samples were some older colours, which should come back to the store at some point and in some form. 
All of the swatches were made on top of Fyrinnae's Pixie Epoxy and photos were taken in natural light. Most of the shadows don't really need a sticky base, normal eyeshadow primer is enough and that's how i've been wearing them. I was really impressed with the pigmentation and the formula of these shadows. There were a couple that were more sheer, but they were all still pigmented and applied smoothly. Eyeshadows can be bought in mini sizes (2,75$) or full sizes (7,99$), both sizes are packed in jars.
These eyeshadows are beautiful and multidimensional, so it's really hard to choose some favourites. However, some standouts for me are Black Flamed Candle, Hocus Pocus and Underground Crypt. Also, i'm always drawn to colours like Breaking Dawn. 
The third and last post in this series will come out a little bit later, when i have gathered some more experience with the face products! 

Postauksen tuotteet ostettu osana testipakettia tai saatu extroina, kaikki mielipiteet tuotteista omiani. En saa mitään hyvitystä tekstin linkkien käytöstä enkä tämän postauksen kirjoittamisesta. Tietääkseni Dreamworld Hermetica ei testaa eläimillä! 
Products in this post were purchased by me as a part of a promo kit or received as press samples. All opinions are my own and i'm not compensated in any way for writing this post. There's no affiliate links in this post. As far as i know Dreamworld Hermetica is cruelty free!

6 kommenttia :

 1. Mulla on nyt vähän ristiriitaiset fiilikset näiden suhteen. Testailin muutamaa luomiväriä (Twilight ja Masquerade) ja ne saivat silmäluomet pistelemään ja kutiamaan ihan vietävästi. Lisäksi värit kuluivat luomilta tosi nopeasti pois. Alla oli tosin ihan vaan tavallinen pohjustus (Lumene). Ihokin ärtyi sen verran, että ihan heti en uskalla kokeilla uudestaan. :-(

  Meikkipohjaa olen testannut vasta aika vähän. Vaikuttaa melko peittävältä ja suht kestävältä, jonkin verran liejuuntui iltaa kohden, mutta pysyi kuitenkin suht siedettävän näköisenä. Sen osalta jatkan testaamista ilman ongelmia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei :( Kuulostaapa tosi ikävältä tuo luomien pistely ja kutina. Mitähän niissä vois olla, joka aiheuttaa sulle tuollaista? Mulla ei tosiaan oo mitään tälläista ollut ja luomivärit on kestänytkin ihan niin ku muutkin luomivärit mulla pysyy pohjustajan kanssa. Vilkaisin noitten luomivärien incejä ja ainakin noissa molemmissa näyttää olevan aineksissa tin oxide. Voisitkohan sille olla allerginen?
   Kannattaa ehkä laittaa asiasta palautettakin, että jos siellä on jokin ainesosa joka aiheuttaa enemmänkin tuollaisia reaktioita.

   Mulla on meikkipohjat pysynyt aika mukavasti kanssa, mutta jatkan vielä vähän testailua ennen ku kirjoitan niistä postausta :)

   Poista
  2. Mohn, tuo pistely todennäköisesti johtuu siitä, että ovat mineraalimeikkejä. Pystytkö käyttämään puhtaita mineraalipohjia? Se pistely johtuu ainakin mulla melko varmasti titaani- tai sinkkioksidista. Voi itku, nämä siis todennäköisesti pistelevät myös mulla, tein siis viime viikolla tilauksen. :/

   Poista
  3. Juille, mullakin on vähän kutitellut ja pistellyt aluksi käyttäessä joku vanha MsChicin mineraalipohja, mutta näiden kans ei ole ollut ongelmia. Älä siis vielä luovu toivosta :)

   Poista
 2. Ihan mielettömän ihania nimiä noilla luomiväreillä! Jostain syystä nämä myös vaikuttavat, kun itse valitsen sävyä. :p Underground Crypt ja Angry Zombie näyttäisivät varmaan ihanilta yhdessä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla kyllä myös vaikuttaa meikkien nimet ja oon jopa ostanut meikkejä pelkän nimen perusteella :D Pitääpä yrittää kokeilla tuota sun ehdottamaa yhdistelmää joskus!

   Poista