perjantai 25. lokakuuta 2013

Voideihmetys ja kurpitsa

Täällä taas! En ole ehtinyt kirjoittelemaan postauksia ja Oulun harmaus ja pimeys ei taas anna mahdollisuutta meikkituotteiden kuvaamiseen. Nyt kuitenkin tällainen pieni ihmettelypostaus.
Kirjoitin joku aika sitten arvostelun JOIKin päivävoiteesta ja kerroinkin jo ostaneeni Hulluilta päiviltä uuden pullon kyseistä voidetta. Uusi pullo on jo otettu käyttöön ja ihmettelin alusta asti voiteen erillaista koostumusta verrattuna edelliseen pulloon. Eka pullo oli todella juoksevaa nestemäistä voidetta kun taas tämä uusi kappale on selvästi kiinteämpää tavaraa. Ero näkynee selkeästi alla olevassa vertailukuvassa. 
Kasvoille levitettäessä voiteessa kuitenkaan ei ole eroa, vaan voide levittyy ja imeytyy molemmissa tapauksissa ihan samalla tavalla ja yhtä hyvin. Mistähän tällainenkin voi johtua? Kerrotaan vielä, että molempia pulloja minulla on ollut tapana ravistaa ennen voiteen pumppaamista, joten ei pitäisi olla kyse siitä, että aineet olisivat vain pullossa erottuneet.


Vasemmalla voidetta ensimmäisestä pullosta ja oikealla toisesta pullosta.

Tuleekohan tehtaalla eroja voiteiden erissä esim. raaka-aineiden vuoksi vai johtuuko erot säilytysajasta tai tavoista? Joku kosmetiikan ammattilainen voisi tietää vastauksen, mutta minä en. No, eipä minua koostumusero kyllä haittaa, koska voide toimii käytössä ihan samoin ja kumpikaan ei ole mitenkään pilaantuneelta tuntunut eikä haissut. Tämän postauksen kirjoitin vain ihmetelläkseni asiaa "ääneen".
Tänään juhlin pienen kaveriporukan kesken Halloweenia ja jo aiemmin blogissa esiintynyt kurpitsa on viimein päätynyt lyhdyksi. Ei siitä kaunis tullut, mutta kelvannee :D Oma "asuni" lienee hyvin samanlainen kuin viime vuonna, eli kissaihminen olen taas. Raha ja aika ei sallinut hankkia mitään uutta "asua" Meikin tosin teen vähän eri tavalla ja nyt asuun on löytynyt sopiva laukkukin! Hyvää viikonloppua kaikille! 


Juhliiko joku muu tänä viikonloppuna Halloweenia vai jääkö ensi viikolle tai jopa kokonaan välistä?


Briefly in English: For some reason my new bottle of JOIK day cream has a different consistency than the last bottle. My first bottle was very liquidy and the new one is definitely more solid cream. Both of the creams still feel the same when applied to skin and absorb the same way. I don't mind them being different, because they act the same once applied, but I was just wondering why there's such a big difference?
Today I'm having a Halloween party with my friends! I will be a "cat woman" again, since I didn't have the time or money to get a new "costume". I will be wearing cat ears and I'll do a cat like make up. This year I'll also have a purse to go with the look :D In the picture above is the pumpkin I carved day before yesterday.


Postauksen tuote ostettu itse ja mielipiteet siitä omiani. En saa mitään hyvitystä tekstin linkkien käytöstä. Tietääkseni JOIK ei käytä eläinkokeita!
Product in this post bought by me and all opinions are my own. There's no affiliate links in this post. As far as I know JOIK is cruelty free!

4 kommenttia :

 1. Onpa jännä toi koostumus! Ihan täysin erinäköistä tavaraa....

  En ole viettänyt Halloweenia, hmm. koskaan. Pitäisikö? Ennenkuin kuolema korjaa? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tuo on kyllä ihan erilaista. Väriero ei varmaan oo noin radikaali oikeesti vaan kuvat on otettu ihan eri päivinä ja valaistus varmaan erilainen, mutta koostumus on kyllä suoraan pumpattuna eri. Jännä myös se, että iholla kuitenkin tuntuvat ihan samalta :D

   Ja kyllä Halloweenia pitää nyt kerran elämässä edes viettää. Kurpitsaa vaan hakemaan ja juhlat pystyyn!

   Poista
 2. Mä oon kuullu että luonnonkosmetiikassa saattaa erien välillä olla pieniä eroja, mutta toi näyttää aika isolta erolta :D Vielä oudompaa, että tuntuu kuitenkin samalta.. Ja musta toi kurpitsa on tosi hieno! Halloweenia ei ihmeemmin tänä vuonna tule juhlittua kun nyt kaksi perättäistä viikonloppua mennyt kavereiden synttäreihin :D Toisaalta eihän elämässä voi olla liikaa juhlaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika mystinen tuo ero kyllä on, mutta onneksi ei mitenkään käyttöä haittaava.
   Juhlia ei tosiaan voi olla liikaa ja mikä tahansa tekosyy on aina hyvä, kun pääseen kavereiden kanssa viettämään aikaa ;)

   Poista