maanantai 21. lokakuuta 2013

Ilmoitusluontoista asiaa!

Pikaisia ilmoituksia! 

Minut löytää nyt Twitteristä käyttäjätunnuksella @Johis_85. Kyseessä on vanha Twitter -tilini, jonka päätin pyhittää blogikäyttöön, sillä en ole käyttänyt sitä juuri muuhun kuin muiden käyttäjien seuraamiseen. Twitteriin olisi tarkoitus pukata uusien postauksien linkit sekä pieniä kosmetiikka-aiheisia kuulumisia ja varmaan joitain muitakin elämäni sattumuksia. Twitterissä käytän ainakin pääasiassa kielenä englantia. Kommentteihin voi halutessaan jättää oman blogin tai henkilökohtaisen Twitter -käyttäjänimen niin voin seurata sinuakin!

Toinen asia on se, että sivupalkin lukijamäärä on ylittänyt maagisen 100 lukijan rajan! Tämä tietää tietenkin pientä arvontaa. Minun pitää vielä päättää arvonnan yksityiskohdista, mutta eiköhän arvonta saada lähiaikoina käyntiin!


Kvartsiharakka is now on Twitter! My username is @Johis_85. I will tweet links to my new blog posts and also some little news about cosmetics and my life. I will be tweeting mainly in English! If You'd like me to follow You on Twitter leave your username below on comments!

2 kommenttia :