tiistai 29. lokakuuta 2013

Lakkarakkautta - A England

Olin vähä aikaa kokonaan käyttämättä kynsilakkoja, sillä kynteni alkoivat mennä huonoon kuntoon ja liuskoittua käytettyäni glitterlakkoja. Muutos tähän tuli alkukuusta, kun kuulin, että CesarsShopissa on lokakuun ajan ilmaiset postikulut yli 15€ tilauksille. Tilasin lopulta itselleni kolme kynsilakkaa ja yhden ostin myös ystävälleni syntymäpäivälahjaksi.
Kaikki tilaamani lakat olivat A Englandin lakkoja. Ainakin kynsiblogeja seuraavat ovat varmasti kuulleet merkistä. Itse en kovin monia kynsiblogeja edes seuraa, mutta merkki oli silti minullekin blogeista tuttu ja olin ihaillut upeita lakkoja kuvista jo pitkään. Valikoimasta ei ollut helppoa valita vain kolmea lakkaa, mutta päädyin tilaamaan itselleni Burne-Jones Dream -kokoelmasta Briar Rosen ja Briarwoodin sekä The Legend -kokoelmasta Princess Tearsin. Kaverini sai lahjaksi kauniin punaisen Rose Bower lakan, joka on myös Burne-Jones Dream -kokoelmasta.
Tähän postaukseen en saanut vielä kuvia lakoista kynsilläni, sillä Oulussa on aivan pimeää ja harmaata. CesarShopin sivuilla on onneksi hyvät kuvat lakoista ja yritän itsekin joskus aurinkoisin päivinä saada näistä kuvia kynsillä. Halusin kuitenkin saada esitelyn lakoista jo tänne, sillä nämä ovat parhaita kynsilakkoja, joita olen ikinä kokeillut. Näiden koostumus on vähän paksuhko, mutta nämä levittyvät hyvin ja siististi, siveltimen jälkiä ei juuri jää ja lakka ei valu kynsinauhoille. Tummemmista Briar Rosesta ja Briarwoodista riittää ainakin suht lyhyille kynsille yksi kerros. Vaaleampaa Princess Tearsia joutuu laittamaan kaksi kerrosta ja se on koostumukseltaankin hieman ohuempaa. 
Olen huomannut, että lakat kuitenkin kestävät kynsillä selvästi paremmin kahdella kerroksella kuin yhdellä, joten tummiakin sävyjä kannattaa laittaa toinenkin kerros, jos haluaa pitää samaa lakkaa pitempään. Tällä hetkellä kynsilläni on Briar Rose neljättä päivää ja siinä on hädin tuskin kärkikulumaa, lohkeillut se ei ole vielä ollenkaan. Princess Tearsia olen pitänyt kynsilläni lauantaista torstaihin, jolloin poistin sen, koska halusin vaihtaa värin, lakka oli vasta hieman kärjistä kulunut. Briarwoodia olen kokeillut tähän mennessä vain yhdellä kerroksella ja se pysyi siistinä pari päivää. Briar Rose pysyy yhdellä kerroksella hyvänä saman pari päivää, mutta kahdella huomattavasti pitempään, joten voisin kuvitella Briarwoodin pysyvyyden olevan myös parempi kahdella kerroksella. Minulla on ollut alus- ja päällyslakkana ihan perus Mavalaa. Kynteni joutuvat aika koville sillä, pesen käsiä paljon ja en osaa juuri varoa kynsiäni päivittäisissä askareissa ja tietokoneen näppäimistöä hakatessani.
Pullot sisältävät 11ml lakkaa ja maksavat Cesarsilla 11,90€. Hinta on mielestäni hyvä suhteutettuna lakan kokoon ja laatuun, vaikka yleensä en osta näinkään "kalliita" lakkoja. A Englandin lakkapullot ovat mielestäni tyylikkäitä, pidän siitä, että pullon etuosassa on vain eleettömästi merkin logo. Lakkojen sivellin on ihan tavallinen perussivellin, jollaisista pidän itse eniten. Tilaus tuli Cesarsilta parissa päivässä ja lakat oli kääritty huolellisesti kuplamuoviin ja laitettu pieniin muovipusseihin, joka estää sotkut lakan mahdollisesti hajotessa postissa.
Kuvista ei juuri näe lakkojen kauniita sävyjä, mutta kuvailen ne miten ne itse näen ja yritän tosiaan saada näistä myöhemmin kuvia kynsillä. Briar Rose on tummahko pinkki, jossa on myös luumuista ja viininpunaista sävyä. Lakassa on hologrammishimmeriä ja lakka näyttää erilaiselta valosta riippuen. Välillä  se on punaisempi ja välillä enemmän lilaan taittava. Princess Tears on vaalea, aavistuksen harmahtava violetti. Siinäkin on hologrammishimmeriä ja hologrammiefekti on selvin näistä kolmesta lakasta. Shimmer näyttää joissain valoissa vaaleanvihreältä. Briarwood on ehkä näistä uniikein. Sävy on tumma punaruskea ja tässäkin on siis hologrammishimmeriä. Sävy muistuttaa minua mahongista ja vaihtelee valon mukaan selvästi punaisesta tummaan ruskeaan. Todella kaunis sävy, jota on aika vaikea kuvailla. 
Missään näistä lakoista ei ole lineaarista hologrammiefektiä, mutta shimmerin hologrammisuus näkyy selvästi oikeassa valossa. Näiden kanssa ei ole tarpeen erillinen hologrammilakoille tarkoitettu aluslakka. Minun pienessä lakkakokoelmassa nämä ovat ensimmäiset hologrammilakat!

Muita A Englandiin ihastuneita?

p.s. Yritän saada arvonnan käyntiin tällä viikolla!


Briefly in English: at the beginning of October I ordered Three A England nail polishes from CesarsShop. I've seen A England polishes in other blogs and admired their unique and beautiful colours and finally bought some for myself. These are also my first holographic nail polishes. I can honestly say that these are the best nail polishes I've ever tried. They are easy to apply and with shorter nails You only need one coat of the darker colours. Princess Tears is lighter and requires two coats. I've also noticed that wearing two coats of the darker colours also makes them last longer. I've been wearing Briar Rose and Princess Tears for 4 to 5 days with only minor wear on tips and no chipping with two coats of polish. I've only tried Briarwood with one coat and it has lasted for about two days. 
I didn't get any pictures of these on my nails since it's so cloudy and dark here in Oulu, but I will be taking some pictures of them in action later. Briar Rose is a darkish pink with some burgundy and plummy undertones and holographic shimmer. Princess Tears is a light greyish violet with holographic shimmer, which in some light seems green. Briarwood is dark reddish brown with holographic shimmer. All of these have scattered holo efect. Princess Tears has the most obvious holographic efect.

Postauksen tuotteet ostettu itse ja mielipiteet niistä omiani. En saa mitään hyvitystä postauksen linkkien käytöstä. Tietääkseni A England ei käytä eläinkokeita!
Products in this post are purchased by me and all of the opinions are my own. There's no affiliate links in this post. As far as I know A England is cruelty free!

4 kommenttia :

 1. Ihania! Mulla on noista Prinsessa ja Rose :) A Enkkuihin jää koukkuun, teekee mieli hamstrata kaikki ihanat värit. Pysyvyys ja laatu miellyttävät, samaten hinta ei ole liian kova :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koukutusefekti tosiaan syntyy näihin helpolla :D Suosittelen kyllä tuota Briarwoodiakin, samanlaista ei varmasti helpolla tule vastaan.

   Poista
 2. Itseltäni löytyy tuo rose, upea peittävyys, huono pysyvyys. Tosin itselläni pysyvyydessä ongelmia usean lakkamerkin kanssa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä harmi, jos lakat pysyy huonosti. Mulla näiden pysyvyys tosiaan parani reilusti kun laittoi sen toisen kerroksen, vaikka peittävyyden puolesta ei välttämättä tarvis. Onneksi näillä on nopeaakin lakata, niin jos huonosti pysyy, niin saa tarvittaessa nopeasti uudet lakkaukset.

   Poista