tiistai 28. tammikuuta 2014

Fellowship

Lopultakin aurinkokin on näyttäynyt ja pystyy taas kuvaamaan blogiin edes kohtuullisen onnistuneita kuvia. Minulla tosin nyt on ongelmana se, että en malttaisi kirjoittaa mitään kun suunnittelen Lontoon reissua. Varasin reissulle jo lipun Wicked -musikaaliin, pitää vähän nähdä kaupungin kulttuurielämääkin shoppailujen lomassa ;) 

Mutta asiaan. Marrakuun lopussa, Black Fridayna, tilasin Geek Chiciltä juuri silloin julkaistun Fellowship -kokoelman kokonaan. Kokoelman sai mustan perjantain alesta todella edullisesti, kahdeksan täysikokoista luomiväriä postikuluineen n. 25 eurolla! Shoppailin Black Fridayna vähän suunniteltua enemmän, mutta tätä kokoelmaa en voinut vastustaa edullisen hinnan ja Taru Sormusten Herrasta -aihepiirin vuoksi. 
Hypätään suoraan swatcheihin. Kaikki luomivärit on swatchattu Fyrinnaen Pixie Epoxyn päälle ja kuvattu luonnonvalossa.


Far Over the Misty Mountains Cold: Mustapohjainen sinivioletti. Vähän utuinen sävy, joka sopii hyvin tummiin smokey -tyylisiin meikkeihin.
Heir of Isildur: Mustapohjainen tummanvihreä. Sopii myös tummiin meikkeihin tai vaikka rajaukseen.


I Am No Man: Vaalea kulta-beige. Tosi kaunis, neutraali sävy. Hyvä luomen sisäpuolikkaalle tai koko liikkuvalle luomelle käytettäväksi.
Into the West: Vaalea vihreä, joka hohtaa kevyesti kultaisena. Tämä vähän epäilytti minua etukäteen ja näytti vähän turhan ufomaiselta :) Olikin paljon kauniimpi ja keväisempi sävy oikeasti.


Lady of the Golden Wood: Valkopohjainen sävy, joka kuitenkin luonnossa hohtelee kevyen vaaleanpunaisena ja jossa on paljon pikkuruista kultaista kimallusta. Parhaimmillaan ehkä silmän sisänurkan kirkastajana.
One Ring: Kokoelman tähti. Super-kimaltava, aito kullansävy. Ihan mielettömän upea, mutta kimalteet leviävät joka paikkaan.


Samwise the Brave: Tummanruskea, kuparisella kimalluksella. Hyvä perussävy tummentamaan silmän ulkonurkkaa tai rajaukseen.
Stormcrow: Keskitumma, lämmin ruskea, jossa on melkein vähän vaaleanpunertavaakin sävyä. Tämä oli toinen sävy, joka epäilytti etukäteen ja ajattelin sen olevan liian lämmin. Tämä on kuitenkin tosi kaunis sävy liikkuvalle luomelle neutraaleihin meikkeihin ja olen käyttänyt tätä jo muutaman kerran. Tämä oli käytössä 2 v. postauksen silmämeikissä.

Kokonaisuudessaan Fellowship -kokoelma on hyvin onnistunut ja sopii teemaan hyvin. Suosikkisävyjäni ovat kokoelman neutraalit vaaleat sekä upea One Ring. En muistanut kuvata luomivärien purkkeja, mutta ne ovat ihan tyypillisiä kierrekorkillisia purkkeja, joiden kannessa on Lotr -aiheinen kuva. Purkeissa on sirottimet, joista itse en kyllä pidä ja purkit sotkevat minusta tavallista enemmän, mutta tämä ei ole taas mikään kynnyskysymys minulle.

Kiinnittikö joku sävy huomion tai vetääkö kokoelman teema puoleensa?


Briefly in English: Swatches of the Fellowship collection by Geek Chic. I bought the whole collection on Black Friday when it was on sale. I think it's a nice, balanced collection that suits the Lord of the Rings theme well. My favourite colours are the lighter neutrals and the gorgeous (but very messy) One Ring. All of the eyeshadows are swatched on top of Fyrinnae's Pixie Epoxy and photographed in natural light.

Postauksen tuotteet ostettu itse ja mielipiteet niistä omiani. En saa mitään hyvitystä tekstin linkkien käytöstä. Tietääkseni Gek Chic Cosmetics ei testaa eläimillä!
Products in this post are purchased by me and all of the opinions are my own. There's no affiliate links in this post. As far as I know Geek Chic Cosmetics is cruelty free!

6 kommenttia :

 1. Oi voi. Muhunkin vetoaa just tuo LotR-teema ja varsinkin tuo One Ring himottelee. Yhyy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. One Ring on ihan mielettömän upea, mutta tosissaan ne kimalteet leviää joka paikkaan. Olin itse siitä hyvä esimerkki jouluaattona :D Se vaaatii ehdottomasti alleen jonkun tahmean pohjustajan ja siltikin saa olla varovainen levittäessä sitä.

   Poista
 2. Ooo näin kullan ystävänä One Ring näyttää todella herkulliselta! Sääli jos kimalteet tahtovat levitä herkästi ettei voi ihan niin huolettomasti sutia luomille.
  I Am No Man näyttää kans aika kivalta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. One Ring on kyllä niin täynnä glitteriä, että se on oikeastaan välttämätöntä, että sitä glitteriä on vähän joka paikassa. Mutta se on kyllä niin upean näköinenkin sitten, että on vaivan arvoinen :)
   I Am No Man on tosi nätti ja neutraali sävy arkikäyttöön ja sopii varmasti kaikille!

   Poista
 3. Koko kokoelma on ihan <3, mutta I am no man ja Stormcrow on kyllä parhautta! Ja One Ring. Ja far over the misty mountains cold. Ja ihan vaan kaikki.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aloin jo miettiäkin, että luetteletko tuohon parhaitten listaan vaan kaikki :D

   Poista