keskiviikko 1. tammikuuta 2014

Vuoden 2013 suosikit

 Hyvää Uutta vuotta!

Viime vuonna listasin heti vuoden alussa menneen vuoden suosikit ja saman teen taas. Valitsin siis muutamia huipputuotteita, jotka olivat minulle uusia vuoden 2013 aikana. Taaskaan mukana ei ole läheskään kaikki hyvät tai edes loistavat tuotteet, vaan vain muutama elämääni mullistanut tuote! Tuotteen nimeä klikkaamalla pääsee joko postaukseeni tuotteesta tai valmistajan/myyjän sivuille.

Aloitetaan kauneuden perusteista eli ihonhoidosta:

1. Arganöljy: Itse olen käyttänyt Athena'sin öljyä ja laitan sitä muutaman tipan joka ilta yövoiteeseeni. Arganöljy korvaa minulle seerumin käytön. Se kosteuttaa, hoitaa ja suojaa ihoa ja sopii kaikille ihotyypeille, myös rasvoittuvalle ja akneen taipuvaiselle. Suosittelen arganöljyä ihonhoitoon ihan kaikille!



Sitten niihin jännittävimpiin eli meikit:

2. IsaDora Lip Chock Glossy Lip Stain -huulistainit: Ihanat Lip Chockit tulivat aluksi markkinoille Color Chock -nimellä syyskokoelmassa. Joulukokoelmassa nimi muuttui ja tuli yksi uusi sävy. Minulla on kolme syyskokoelman väreistä: Diva Pink, Vintage Wine ja Chic Coral. Ihanainen Diva Pink on suosikkini kolmikosta, vaikka olen saanut paljon kehuja myös käyttäessäni tummaa Vintage Winea. Joka tapauksessa nämä ovat kokonaisuutena ihania. Näissä on mehukkaita, kiiltäviä sävyjä ja nämä kestävät pitkään huulilla. Toivottavasti IsaDora ottaa nämä pysyvästi valikoimaan!


Diva Pink

3. Make Up Store Microshadow Smog: Monesta muustakin blogista tuttu luomiväri, joka sopii erinomaisesti myös kasvojen varjostukseen. Itse käytän tätä paljon myös luomivaossa häivytys/siirtymävärinä. Neutraalin ruskea mattasävy näyttää minun ihollani hieman lämpimältä, mutta sopii tosiaan erinomaisesti kasvojen varjostukseen, sillä monien aurinkopuuterien oranssisuudesta ei tässä ole tietoakaan. Väri on pehmeä ja pigmenttinen, joten kasvoille käyttäessä kannattaa olla hieman varovainen.


Smog

4. Illamasqua Skin Base: BB -voiteesta inspiraation saanut meikkivoide ei ratsasta kirjainyhdistelmällä, eikä sen varmasti tarvitsekaan, sillä tuote on jo maineensa ansainnut omalla nimelläänkin. Ihana meikkivoide, joka jättää peittävän, mutta luonnollisen ja todella kauniin pinnan iholle. Suosikkini juhlameikkiin. Tämä vaatii kunnolla kosteutetun ihon alleen, ettei pigmenttinen voide korosta ihon kuivia kohtia. Oma sävyni Skin Basella on 3.5, joka on punapohjainen, mutta siinä on myös keltaista. Sävyvalikoimaan kuuluu myös todella vaalea vaihtoehto ja täysin valkoinen voide, jolla voi vaalentaa muita sopiviksi itselleen.


Skin Base

5. Zao MakeUp Compact Foundation: Oli pakko ottaa toinenkin meikkivoide mukaan, sillä tämä jättää yhtä kauniin ja luonnollisen pinnan kuin edellinen Skin Basekin. Tai oikeastaan tämä luonnonkosmetiikkamerkin kiinteä meikkivoide jättää vielä Skin Baseakin luonnollisemman jäljen. Voiteella saa kevyestä peitosta melko peittävään jälkeä riippuen levitysvälineestä ja voiteen määrästä. Ihon sävyn tasoituksen lisäksi tämä häivyttää myös ihohuokosia hyvin, mutta isoimmat virheet joutuu peittelemään vielä erillisellä peitevoiteella. Pysyvyys tällä on aivan huippu, luultavasti paras kaikista kokeilemistani meikkipohjista eli rasvoittuvan ihon ystävä. Arvostelu tulossa pian!


Zao

6. Shiro Cosmetics The Tears of  Retail Employees: Halusin jonkin yksittäisen luomivärinkin mukaan (Smog on mukana enemmän kasvojen varjostus tuotteena), ja Shiron kuukauden väri joulukuulta 2012 oli ehdoton valintani. Itse hankin tämän luomivärin siis kuitenkin vasta vuoden 2013 aikana. Purkissaan tylsästi valkealta näyttävä irtoluomiväri herää henkiin luomella, ja varsinkin tahmean pohjustajan päällä käytettynä. Värissä on upea kupari-pinkki hohde ja kaunis kimallus. Tätä on tullut käytettyä monesti simppelissä silmämeikissä kissarajausten kanssa.


Vasemmalla The Tears of Retail Employees.


Kynnet:

7. A Englandin kynsilakat: Indiemerkki A England sai minut innostumaan taas kynsilakoistakin. Ostin kolme lakkaa merkiltä ja niiden laatu on huippu ja sävyt upeita. Kaikki kolme ostamaani ovat hologrammilakkoja (ei lineaarisia) ja suosikkipaikasta taistelevat upea, mahonkia muistuttava Briarwood ja vaaleampi, harmaa-violetti Princess Tears. Eivät varmasti jääneet viimeisiksi A England -lakoiksini!



Välineet:

8. BeautyBay The Collection Blending Sponge: Brittiläisen verkkokaupan oma versio kuuluisasta Beauty Blender -meikkisienestä tuli tilauksen mukana näytteenä ja yllätti täysin. En ole koskaan ollut mikään suuri meikkisienien ystävä, mutta kananmunan muotoinen ja kokoinen sieni tekee ihan mielettömän nättiä jälkeä. Olen kokeillut eri meikkipohjien kanssa ja tämä tuntuu aina toimivan. On myös loistava peitevoiteen häivyttelyyn ja puuteriakin painelen sienellä rasvoittuvimpiin kohtiin kasvoja. Ainoastaan sienen peseminen on vähän ärsyttävää. Arvostelu sienestä tulossa!
Vartalo:

9. Lush Snow Fairy Shower Gel: Kanssabloggaajat onnistuivat tartuttamaan Snow Fairy -manian minullekin. Tilasin pullon ja pikkuhiljaa rakastuin. Aluksi ajattelin, että tämä kimaltava, vaaleanpunainen suihkugeeli on hyväntuoksuinen, mutta ei nyt ihan järjettömän hypetyksensä arvoinen, mutta pikkuhiljaa huomasin, että tähän rakastuu enemmän ja enemmän. Tätä myytiin myös hajuvetenä pieni erä, mutta itse en onnistunut saamaan :( Harmittaa vähän, koska eläinkokeettomia hajuvesiä on varsin rajoitetusti. Tuoksu on makea ja karkkinen, mutta ei minun nenääni ällömakea. Kimalteet eivät jää iholle kummittelemaan suihkun jälkeen. Snow Fairy saisi olla myynnissä muulloinkin kuin joulun aikaan, vaikka käytän kyllä mielellään vielä muitakin suihkugeelejä.
10. Greenscape Organic Cocoa Butter Body Lotion: Hulluilta päiviltä hetken mielijohteessa mukaan napattu vartalovoide on vakiinnuttanut paikkansa lavuaarin reunalta, mistä pumppaan sitä suihkun jälkeen koko vartalolle ja käsien pesun jälkeen käsille. Voide tuoksuu ihanan pehmeälle ja makealle kookoksiselle sekä nimessäkin mainitulle kaakaovoille. Voide imeytyy nopeasti, mutta omaa myös hyvät kosteutustehot, vaikka ei täysin pystykään taltuttamaan säärieni kuivumisesta johtuvaa talvikutinaa. Pumppupullosta on ihanan helppo ottaa tätä käyttöön ja pullon on tyylikkään näköinen. Varsinainen arvostelu tästäkin tulossa!




Bonukset eli ei-kosmeettiset suosikit:

Nero <3 Teknisesti ottaen Nero muutti asumaan minun luo jo vuoden 2012 puolella, mutta koska vietimme vuotta 2012 vain 11 päivää yhdessä voinee kissan laskea enemmän viime vuoteen kuuluvaksi. Viime vuoden aikana opimme elämään yhdessä. Nero totutteli sisäkissan elämään ja minä totuttelin yöllisiin hiippailuääniin. Ensimmäiset kuukaudet meni hyvin pätkittäin nukkuessa, mutta nykyään en enää herää kaikkiin yöllisiin hiipparointeihin. Nerosta on vuoden aikana tullut koko ajan enemmän ja enemmän hellyydenkipeä ja jossain vaiheessa päivää kissa käy aina makaamassa letkeästi kyljellään päälläni rapsutettavana ja kehrää kovaan ääneen.




Briefly in English: My top beauty products from the past year 2013. My list includes argan oil, Lip Stains by IsaDora, MUS eyeshadow in Smog (great for contouring), Illamasqua Skin Base, Zao Compact Foundation, beautiful The Tears of Retail Employees eyeshadow by Shiro, A England nail polishes, BeautyBay's version of the famous Beauty Blender make up sponge, Lush's Snow Fairy shower gel and lovely body lotion by Greenscape. My favourite non-beauty "item" was my cat Nero <3 Happy New Year!

Postauksen tuotteet ostettu itse lukuunottamatta blogin kautta testiin saatua Zaon meikkivoidetta ja tilauksen näytteenä tullutta BeautyBayn meikkisientä. Kaikki mielipiteet omiani enkä saa mitään hyvitystä tekstin linkkien käytöstä. Tietääkseni kaikki mainitut merkit ovat eläinkokeettomia!
Products mentioned are purchased by me, besides Zao's foundation (received for reviewing) and BeautyBay's sponge (free sample with premium order). All of the opinions are my own and there's no affiliate links in this post. As far as I know all the brands mentioned are cruelty free!

11 kommenttia :

  1. Mielenkiintoisia tuotteita, kivoja postauksia tuntuu olevan tulossa :) !
    Ihan paras tuo Shiron luomarin nimi :D.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on jonossa vielä aika paljon tuotteita, joista kirjoittaa, joten aiheista ei ainakaan tuu näin alkuvuodesta pulaa :) Tuosta Zaon meikkipohjasta haluan mahdollisimman pian postauksen ulos, niin pitää toivoa, että valo riittää tässä joku päivä ottaa siihen kuvat.
      Tuo Shiron luomivärin nimi on tosiaan loistava ja itse väri vielä parempi. Harmi, että sitä ei vaan enää mitenkään taida saada, mutta onneksi Shirolla riittää muita kauniita värejä!

      Poista
  2. Make-up Sotren Smog <3 Himoilin tätä kovasti jo meikkikouluaikaan, mutta ostin vasta tänä vuonna kaveriltani, kun hän ei sitä enää käyttänyt. Todella monikäyttöinen väri!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Smog on kyllä loistava! Onneksi se on iso ja pigmenttinen nappi, niin riittää pitkäksi aikaa ja hintakaan ei siihen nähden enää oo paha :)

      Poista
  3. Nero on kyllä ihana. <3 Ja saat siitä niin hauskoja kuvia :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Mustat kissat on kyllä vaikeita kuvattavia, mutta sillon kun valoa on tarpeeksi ja Nero hetken paikoillaan, niin siitä saa ihan hyviäkin kuvia.

      Poista
  4. Mä oon myös rakastunut sinun vinkkaamanasi tuohon Make Up Store luomariin, tosin sävyssä Masai, joka on vielä "kylmenpi" kuin Smog. Masaita suosittelenkin Smogin sijaan niille, joilla on punapohjainen iho. Masai on omalla ihollani täydellinen varjostusväri ja tykkään siitä todella paljon myös arkiluomivärinä ja kulmakarvojen täydentäjänä. Todellinen monitoimituote! :)

    Johanna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon tainnutkin kuulla, että tuo Masai on vielä vähän kylmempi. Pitää joskus sitäkin vilkaista. Mun iho on aika neutraali, mutta vähän enemmän punaiseen kallellaan ja tuo Smog toimii kyllä kans ihan hyvin, varsinkin juuri kasvoilla. Silmissä käytän kans paljon, mutta luomivakoon suosikki on ehkä kuitenkin vähän viileämpi Urban Decayn Tease Naked 2 -paletista :)

      Poista
  5. Muhun Snow Fairy mania ei tarttunut. Ostin yhden pikkuisen pullon ja käytin sen pois, mutta en kyllä jäänyt ollenkaan kaipaamaan sitä. Ihan liian karkkinen ja imelä mun makuun.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun nenään taas se ei oo niin imelä ku vois luulla, vaikka kyllähän se makea kuitenkin on. En kuitenkaan kans ihan täysin seonnut, niin ei tarvi litratolkulla hamstrata sitä vaan voin ihan hyvin muitakin vielä käyttää :) Ens joulun aikaan kuitenkin ihan varmasti tilaan taas pullon tai pari!

      Poista
  6. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista