torstai 16. tammikuuta 2014

Pop of colour

Viime aikoina värit eivät ole oikein innostaneet minua silmämeikeissä, joten viime lauantaina kun oli aikaa ja valoa meikata, päätin, että on aika käyttää edes vähän värejäkin. Kaivoin esiin Urban Decayn vanhan Book of Shadows Vol. II paletin ja valitsin sieltä turkoosia luomelle. Kaveriksi kuitenkin valitsin neutraaleja sävyjä. Meikin ollessa "valmis" totesin sen vähän tylsäksi ja lisäsin liikkuvan luomen keskelle vihreää Homegrownia edellä mainitusta paletista. Vihreä toi meikkiin vähän moniulotteisuutta ja sopiikin paremmin silmiini kuin sinisempi Flipside yksin luomella. Rajausten suhteen olen myös ollut laiska ja nytkin jätin varsinaisen rajauksen pois ja tummensin vain vähän ripsirajaa mustalla luomivärillä.
Tämän tyyliset meikit ovat nykyään minulle tyypillisimpiä, mutta erityisesti viime aikoina liikkuvalla luomellakin on ollut neutraalia sävyä. Joskus sentään teen vähän tummemmat varjostukset luomivakoon.
Pohjustus: TFSI, Fyrinnae Pixie Epoxy
Luomivärit: Shiro Cosmerics: Hodor; Urban Decay: Flipside, Sellout, Perversion, Homegrown, Twice Baked; Too Faced: in The Buff
Kulmat: MUS: Cover all mix, Stay in shape; Dermosil: eyebrow pencil medium
Ripset: Artdeco: Perfect Volume Mascara Waterproof

Pakko vielä mainita erikseen meikissä käytetty Shiron irtoluomiväri Hodor. Käytin sitä nyt toista kertaa ja olen rakastunut. Hodor on aivan täydellinen sävy luomivakoon, viileä taupe, jossa on kevyt satiininen hohto. Satiinisuus tekee väristä todella helposti häivyttyvän, mutta väri ei ole yhtään liian hohtava luomivakoon. Tässä meikissä Hodor on siis luomivaossa päävärinä ja sitä tummensin vain hieman ulkonurkasta UD:n Twice Bakedilla. Hodor on tietysti Shiron uusimmasta The Seven Kingdoms -luomivärikokoelmasta, joka perustuu Song of Ice and Fire -kirjasarjaan. Onneksi tilasin Hodorista suoraan minikoon enkä pelkkää näytettä, täysikokoinenkaan ei olisi ollut liikaa. 

Onko kukaan muu juuttunut neutraaleihin meikkeihin?

Briefly in English: My eye make up from last saturday. I'm been stuck with using neutrals and thought it was time to use a little bit of colour. I dig out my old Urban Decay Book of Shadows Vol. II palette and used it to put some colour back into my life. 
I also have to mention the shadow used mainly in the crease. It's Shiro Cosmetics' Hodor from their recent The Seven Kingdoms collection. I love that eyeshadow! It's a perfect light, cool taupe to be used in the crease. It has a slightly satiny texture which makes blending it super easy, but it's not too shiny for a crease colour.

Meikissä käytetyt tuotteet ostettu itse ja mielipiteet niistä omiani. En saa mitään hyvitystä tekstin linkkien käytöstä. Tietääkseni kaikki käytetyt tuotteet ovat eläinkokeettomia, mutta Urban Decayn omistaa nykyisin L'oréal, joka ei ole eläinkokeeton!
Products used are purchased by me and all of the opinions are my own. There's no affiliate links in this post. As far as I know all the products used are cruelty free, except that Urban Decay is owned by L'oréal which is not cruelty free!

2 kommenttia :

  1. Ihana, itseeni iskee nämä vihreät meikit aina lujaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Vihreät on munkin suosikkivärejä meikeissä ( turkoosin ja violetin ohella) ja vihreitä luomivärejä löytyy kymmeniä!

      Poista