keskiviikko 22. tammikuuta 2014

Miasma

Kynsilleni pääsi viime viikolla ensimmäistä kertaa indiekynsilakka. Norway Nailsilla oli alessa joitain australialaisen Femme Fatalen kynsilakkoja, ja kun näin, että kauan himoitsemani Miasma oli tarjolla n. 7€ hintaan, oli se pakko klikata ostoskoriin. Miasma on jo lopetettu sävy, joten sitä on myynnissä enää ne kappaleet mitä eri jälleenmyyjillä sattuu olemaan. Femme Fatale on minulle tuttu luomiväreistään jo ennestään, mutta tätä ennen merkin lakat olivat jääneet haaveilun tasolle. Samaan pakettiin nappasin toisenkin merkin lakan ja alennuksien ansiosta kaksi lakkaa postikuluineen saapui Norjasta n. 19€ yhteishintaan. Toimitus oli erittäin nopea ja lakat oli pakattu kauniisti ja todella huolellisesti!Miasmassa on harmahtavan violetti crelly -pohja ja erilaisia glittereitä. Glittereistä löytyy violetteja ja punaisia pieniä glittereitä, keskikokoisia punaisia glittereitä ja isoja mustia glittereitä. Minulla on kuvissa kolme kerrosta Miasmaa ja alus- ja päällyslakka. Kolmella kerroksella lakkaus jää vielä aika läpikuultavaksi, mutta kynnen rajaa´ei jää näkyviin. 


Isoja glittereitä joutui kyllä onkimaan pullosta, mutta pienempiä tuli helposti sopiva määrä. Lakka kuivui hitaasti, joten glittereitä pystyy halutessaan asettelemaan rauhassa kynsille. Lakkaaminen oli vähän hidasta kuivumisajan ja glittereiden onkimisen vuoksi, mutta muuten helppoa, lakka levittyi siististi ja raidoittumatta. Glitteritkin asettuivat nätin tasaisesti kynnelle ja kerros päällyslakkaa on riittävä.


Lakkaus on ollut erittäin kestävä ja pysynyt minulla jo lähes viikon verran. Vain pari pientä lohkeamaa on tullut kynsiin, joissa on ollut pieniä liuskoittumia. Poistamista kokeilen varmaan tänään ja luulen, että se on glittereiden takia hankalaa, tosin varmaan helpompaa kuin kunnon glitterkuorrutukset. 

Pidin Miasmasta paljon, vaikka yhtä kaunista jälkeä en sillä saanut, kuin mitä olen kuvissa nähnyt. Luulen, että parhaimmillaan lakka olisi, jos alle laittaisi kerroksen peittävää, samansävyistä lakkaa ja päälle 2-3 kerrosta Miasmaa. Laadultaan lakka on oikein hyvä, huolimatta hitaasta kuivumisesta. Femme Fatalen lakkoja saa merkin omien sivujen lisäksi eri jälleenmyyjiltä, jotka ovat listattuna merkin omille sivuille. Hinnat vaihtelevat eri myyjien välillä!

Briefly in English: I bought my first indie polishes by Femme Fatale! On my nails is three layers of Miasma. It's a muted purple crelly with different sized purple, red and black glitter. Miasma is a discontinued polish, but You might still find it from some retailers. I ordered mine from Norway Nails where it was on sale. Two Femme Fatale nail polishes (both from sale) and shipping was about 19€ to Finland. The shipping was very fast and the polishes were packed carefully.
Miasma was easy and clean to apply, but You'll need to dig out for some of the bigger glitters. Drying time is also quite slow, but on a positive note the polish lasts a long time without chipping. I think the polish might look best layered on top of similar coloured, but more pigmented polish. Altogether, I like Miasma and I think it's a good quality indie nail polish!

Postauksen tuote ostettu itse ja mielipiteet siitä omiani. En saa mitään hyvitystä tekstin linkkien käytöstä. Tietääkseni Femme Fatale ei testaa eläimillä!
Product in this post purchased by me and all of the opinions are my own. There's no affiliate links in this post. As far as I know Femme Fatale is cruelty free!

4 kommenttia :