lauantai 4. tammikuuta 2014

Yllätysjoululahjani ja ensi viikon suunnitelma!

Halusin pikaisesti vilauttaa, mitä voitin joulun alla Cosmetic Land -blogin arvonnassa. Catarina järjesti mahtavan yllätyspalkintoarvonnan, jossa peräti kolme voittajaa sai joululahjapaketit! Paketit oli lupa avata vasta jouluaattona ja sainkin odotettua sinne asti, mutta myönnän kyllä avanneeni yllätyslahjani heti aattoaamuna :D Ja tällaista paketista löytyi....


  


Kuvasta puuttuu vielä söpö joulukortti, mutta sekin on kyllä minulla tallessa! En ole varma oliko juuri tuo karkkikeppi (joka on muutenkin vähän huonossa asennossa kuvassa) mukana tässä paketissa vai oliko se se toinen. Minulla oli hyllyssä kaksikin keppiä, kun Shiro tilauksen mukanakin tuli keppi :)
Joka tapauksessa, paketista löytyi Essencen kynsilakanpoistoaine, H&M:m glitterkynsilakka ja kasvonaamio, Carmexin huulirasva ja tosiaan kortti sekä karkkikeppi!
Ihana palkinto ja kaikki tulevat kyllä ihan käyttöön <3 Huulirasva onkin jo käytössä eikä siksi ole kuvassakaan enää pakkauksessaan. Myös glitterlakka on korkattu ja sitä on tällä hetkellä nimettömissäni ja peukaloissani musta lakan päällä (yritän joskus saada kuvia tänne, nyt ei valo riittänyt). Ihanaa vaaleanpunaista ja hopeista glitteriä kirkkaalla pohjalla, ja mitään samansävyistä glitteriä minulta ei löytynytkään. A Englandin myötä olen ihan erilailla taas innostunut kynsilakoista, joten lakka ja lakanpoistoaine tulivat oikein sopivaan väliin. Huulirasvoja minulla kuluu paljon, joten ne ovat aina tervetulleita. Kasvonaamiokin sopii varsinkin talviaikaan ja rakastan kookosta, joten tuo ei voi olla kuin ihana! Karkkikepin voisin nyt kuvaamisen jälkeen syödä pois...nom nom. 

Kiitos vielä Catarinalle arvonnasta ja ihanasta palkinnosta!
(Voitin joulun alla muuten toisessakin arvonnassa. Siinä sain palkinnoksi Dermalogican tuotteita ja niistäkin kirjoittelen myöhemmin)

Sitten vähän ensi viikosta. Minulla olisi tarkoitus saada ensi viikolle tehtyä muutama luonnonkosmetiikka-aiheinen postaus ja pitää näin pieni teemaviikko. Tekstejä kyllä saan aikaan, mutta kuvaaminen on edelleen tuskaa. En edes muista milloin olisin nähnyt Oulussa auringon! Toivottavasti nyt saan kuitenkin kuvatkin kasaan ja saatte ensi viikolla lukea luonnonkosmetiikasta, jota olen pikkuhiljaa alkanut käyttää enemmän ja enemmän! Miltä luonnonkosmetiikkateema kuulostaa?


Briefly in English: A quick look to a prize I won from a Christmas giveaway that Catarina from Cosmetic Land hosted. I got Essence nail polish remover, H&M glitter nail polish and face mask, Carmex lip balm in a tube, a cute little Christmas card (not in picture) and a candy cane! I love them and everything will be used (or eaten)!
I'm planning on having a theme week about natural cosmetics next week here in my blog! I'm having a bit of problems getting products photographed for the posts planned, but I'm trying.

10 kommenttia :

  1. Luonnonkosmetiikkateema kuulostaa hyvältä! Minua ainakin kiinnostaa kuulla itselleni uusista merkeistä ja käyttökokemuksista! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva! Yritän nyt tosiaan saada kuvattua tarvittavat kuvat, niin saisin viikon käyntiin :)

      Poista
  2. Hyvältä kuullostaa. Sinun postauksesi ansiosta tilasin itselleni kokeiluun Joikin päivävoiteen, joten uusia tuotekokeiluja oottelen innoissani.

    beylakraal

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onpa kiva kuulla! Toivottavasti tykkäät Joikista :)

      Poista
  3. Odotan luonnonkosmetiikkapostauksia. Ymmärrän tuon tuskan kuvaamisen kanssa, se on tuskaa jopa täällä etelässä, kun täälläkin on nyt pimeää, en halua edes ajatella millaista on siellä pohjoisemmassa. o_0

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täällä on tosiaan vähän aikaa jo tuntunut, että aurinko ei nouse ollenkaan, kun se vähä aika, mitä sen pitäisi olla esillä, on niin pilvistä ja harmaata. Maanantaina ilmeisesti vähän yritti pilkistää aurinko, mutta senkin näin vain vähän heijastumana vastapäisen kerrostalon seinistä :D Onneksi jo valoisampaa aikaa kohti mennään!

      Poista
  4. Jjeee kiva, että tykkäät kaikista lahjoista^^ mun oli pakko mennä vielä myöhemmin ostamaan itsellekin tuo kynsilakka, se oli niin ihana :'D oli muutenkin tosi kiva järkätä tällanen vähän erilainen arvonta ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) Ihana arvonta se olikin, vois itsekin jotain samantapaista miettiä joskus. Ja palkinto oli kyllä niin osuva, glitterit on edelleen kynsillä ja oon jo miettiny mihin kaikkiin lakkoihin voisin tuota yhdistää.

      Poista
    2. Kiva kuulla! :) oh, munkin täytyy kokeilla sitä jo!^^

      Poista
  5. Jee luonnonkosmetiikkaa :)
    t. Raisa

    VastaaPoista