tiistai 25. maaliskuuta 2014

Lontoo osa IV: Ostokset

Lopultakin pääsin näihin Lontoon ostoksiinkin asti. Vaatteita ostin vähän, lähinnä legginsejä ja niitä nyt en ala esittelemään. Muutenkin tein aika vähän ostoksia näiden kosmetiikkashoppailujen lisäksi. Tässä siis Lontoon kosmetiikka-aiheiset ostokseni lukuunottamatta jo aiemmin nähtyä Penhaligon'sin hajuvettä.


Ryhmäpotretti.


Ensimmäiset ostokset olivat Too Facedia Debenhamsilta. Tämä oli juuri se ostoskerta, jolla sain hieman outoa asiakaspalvelua myyjältä (kerroin tästä edellisessä Lontoo postauksessa). Sain lopulta ostettua Too Facedin La Crème -huulipunista jo kauan himoitsemani nudesävyn. Olen jo monta kertaa ollut ostamassa jotain punista netistä, mutta en oikein ole osannut päättää netin kuvista, mikä olisi sopiva sävy. Pähkäilin Naked Dollyn ja Nude Beachin välillä, mutta pääädyin näistä vähän tummempään Nude Beachiin. Myyjä oli jo ennen punien kokeilua sitä mieltä, että vaaleampi Naked Dolly on ehdottomasti minulle parempi, mutta olin itse eri mieltä ja valitsin tämän lähempänä huulteni luonnollista väriä olevan sävyn. Nude Beach on luonnollinen roosansävyinen nude, joka on aavistuksen omaa huulteni väriä vaaleampi ja pinkimpi. Todella hyvä sävy ihan jokapäiväiseen käyttöön ja käy varmaan ihan mihin tahansa meikkiin. Naked Dolly oli mielestäni sävyltään hyvin samanlainen, mutta vaaleampi.
Toinen Too Faced ostos oli Primed & Poreless Pure -meikinpohjustaja. Etsin vielä luottopohjustajaa rasvoittuvalle iholleni ja nappasin vähän hetken mielijohteesta tämän kehutun Too Facedin primerin mukaani. Valitsin tämän Pure version, joka on öljytön ja väritön. En tiedä onko tällä ja sillä normaaliversiolla kuin iso ero. 




Seuraavaksi taisi mukaani tarttua pari tuotetta Kikolta. Edullinen, italialainen merkki oli tuttu jo Rooman matkoilta. Ostin ripsivärin ja kulmatussin itselleni. Äitini osti muutama vuosi sitten itselleen Roomasta tuollaisen kulmatussin ja se oli kestänyt tähän minun reissuuni asti ja äitini pitää siitä todella paljon. Äiti sai itselleenkin uuden tussin tuliaiseksi. Kulmatussit pysyvät todella hyvin paikallaan ja niillä saa mukavan luonnollista jälkeä halutessaan. 
Ripsiväriksi valikoin Ultra Tech Mascaran vedenkestävän version. Kikolla oli melko runsas valikoima ripsivärejä ja tässä oli minua miellyttävä kumi/muoviharja. Ripsiväri on nyt ollut reissusta asti käytössä ja on osoittautunut ihan kelpo ripsiväriksi edullisesta hinnastaan huolimatta. Pitää katsoa, jos ehtisin tästä tekemään ihan oman arvostelunkin.




Illamasqua vei ison osan shoppailubudjetista, mutta ensimmäisellä vierailulla Beak Streetin liikkeeseen ostin vain yhden tuotteen. Olin miettinyt Skin Base -sarjaan kuuluvan silmänalusien peiteaineen Skin Base Liftin ostoa jo aiemmin ja nyt kun tuli tilaisuus nähdä ja kokeilla tuotetta se lähti mukaani heti. Ihanan myyjätytön neuvosta löytyi heti oikea sävy Light 1. Tuotetta tosiaan kokeiltiin minulle liikkeessä ja näin sen toimivuuden heti. Olen nyt käyttänyt tätä reissun jälkeen jatkuvasti ja pidän todella paljon. Tätä ennen olen käyttänyt silmien alle Make Up Storen Cover All Blueta, joka on paljon raskaamman näköinen silmien alla kuin Skin Base Lift. Tästä tulossa varmasti oma arvostelu!


Skin Base Lift rasioissa on myös sympaattinen pikku-peili :)

Seuraavat meikkiostokset tein Westfieldin ostoskeskuksen Inglotilla. Inglotiahan saa ihan täällä Suomessakin, mutta kaikki liikkeet ovat Etelä-Suomessa, joten itse en näitä näpräämään pääse juuri koskaan. Ainoastaan viime kesänä olen käynyt kerran Helsingissa Inglotilla.
Minulla ei nyt ollut mielessä tehdä isoja ostoksia Inglotilla, mutta metsästin pari kivaa ja tarpeellista mattasävyä luomiväreistä mukaani. Keskiruskeille on minulla aina kysyntää, koska käytän niitä lähes päivittäin luomivaossa ja Inglotilta löytyi aika täydellinen viileä sävy, numero 363. Myös täydellinen mattavioletti oli minulle tarpeen ja sellaisen löysin numerolla 377.
Olen ajatellut tehdä postauksen Inglotin luomiväreistäni, sillä olen ostanut sekä tyhjiä, että yhden täyden paletin bloggaajakollegoilta ja nekin on esittelemättä. Näistä swatchit siis tulossa Inglot -kokoelmapostauksessa.


Matta-Inglotit.

So much powder.

Loput kosmetiikkaostokseni olivatkin taas Illamasqualta. Nämä ostokset tein Beauty School Drop-In session jälkeen ystävällisen, pinkeillä kulmakarvoilla varustetun miesmyyjän avustuksella :D
Tarpeeseen valitsin ensin irtopuuterin. Massiivinen purkki pitää sisällään 15g väritöntä ja ihanan hienojakoista puuteria. Tämän luulisi riittävän vähän aikaa!
Seuraavaksi suuntasin poskipunahyllylle ja myyjän suosituksesta kokeilimme minulle Velvet Blusheria sävyssä Sleek. Rakastan Illamasquan poskipunia ja minulla oli jo ennestään pari normaalia poskipunaa ja yksi voidemainen. Velvet Blusherit ovat Illamasquan kolmas koostumus ja ne ovat voidemaisia, mattaisia punia, jotka muuttuvat iholla puuterisen tuntuisiksi. Rakastan tätäkin koostumusta! Jos Illamasqualta jotain suosittelen, niin ehdottomasti poskipunia. Sleek on jännä, koralliin vivahtava sävy, mutta vähän murrettu. Myyjä sanoi, että sävy tekee minun kasvoillani mukavasti samalla vähän varjostusefektiä ja olen samaa mieltä. Vaikka en poskipunaa laita varjostusvärin paikalla, niin tämä muotoilee hyvin kasvojani. Tästäkin tulee tietenkin oma postaus :)
Viimeinen ostos oli melkoinen villikortti ja en olisi sitä itse osannut valita. Illamasquan uudessa Glamore -kokoelmassa julkaistiin kolme uutta huulipunaa, joissa on uusi koostumus. Illamasquan punat ovat tietääkseni todella kuivia ja mattaisia ja nyt julkaistiin uusi satin -koostumus niille, joille vanha koostumus tuntuu liian kuivalta. Uudet sävyt ovat vaalea pinkki Luster, fuksia Glissade ja oranssi Soaked. Huomioni kiinnitti heti upea fuksianpunainen Glissade, mutta minulla on sen verran fuksiansävyisiä huulimeikkejä, että en halunnut sitä ostaa. Myyjä ehdotti minulle oranssia Soakedia ja olin aivan varma, että se ei sovi minulle. Olin swatchannut kaikki kolme punaa kädelleni ja Soaked näytti todella oranssilta. Myyjän ehdotuksesta kokeilimme kuitenkin oranssia punaa huulilleni ja eipä se näyttänytkään yhtään huonolta! Pakkohan se oli sitten poimia mukaani ja olenpahan kerrankin muodissa mukana, oranssihan on tämän kevään/kesän ehdottomia muotivärejä. Voin paljastaa, että reissun jälkeen olen käyttänyt Soakedia jo monta kertaa ja rakastan sitä. Postausta siis siitäkin tulossa :)


Velvet Blusher Sleek.

Soaked.

Tällaiset kosmetiikkaostokset tarttuivat mukaani. Oikeasti ostin vielä yhden Nyxin ripsivärin, mutta se ei sopinut minulle ja jatkoi heti matkaa äidilleni, joten siitä ei ole edes kuvaa. Hillitsin mielestäni itseäni hyvin ja ostin tarpeellisia tuotteita ja sellaisia joita minulla ei ennestään ollut. Olisihan Lontoosta voinut ostaa paljon esimerkiksi edullista Sleekia ja Barry M:ää, mutta en halunnut ostaa mitään turhaa vain siksi, että se olisi halpaa. Hajuvesi, Illamasqua ja Too Faced varsinkin veivät myös sen verran rahaa, että budjettia tuli kyllä tehokkaasti kulutettua.

Miltä ostokset vaikuttivat? Jos postaus jostain tietystä tuotteesta kiinnostaa erityisesti, saa hihkaista kommentteihin, niin voin pistää sen postausjonossa kärkijoukkoihin :)


Briefly in English: My make up haul from London. I bought couple of items from Too Faced. A nude shade of the La Crème lipsticks had been on my wish list for a while and I now bought Nude Beach. It's close to my natural lip colour and I can wear it with everything. I also bought the Pure version of the Primed & Poreless Primer. 
From Kiko I bought a mascara and an eyebrow marker. My Mom has used Kiko's brow marker for a few yers and really likes it, so I bought one for myself and one for her. I choose a waterproof Ultra Tech mascara for myself, because I liked how the brush looked.
From Inglot I bought two matte eyeshadows. A cool medium brown, because I use this kind of shade almost every day, and a matte violet, since I'm always looking for a perfect shade of matte violet.
Illamasqua took most of my make uo budget. On my first visit to Beak Street flagship store I only bought the Skin Base Lift concealer in shade Light 1. On my second visit I bought a big jar of loose powder, a Velvet Blusher in Sleek and a Glamore Lipstick in orange shade Soaked. The lipstick was something I would have never thought of purchasing if it had not been recommended for me by the salesman at Illamasqua. It looked too orange for me when I swatched the new lipsticks on the back of my hand, but when I tried it on I really liked it! I think it might be my favourite lip product for this spring and summer :)
I will be reviewing most, if not all, of  my purchases later in detail!

Postauksen tuotteet ostettu itse ja mielipiteet niistä omiani. En saa mitään hyvitystä tekstin linkkien käytöstä. Tietääkseni kaikki mainitut merkit ovat eläinkokeettomia!
Products mentioned purchased by me and all of the opinions are my own. There's no affiliate links in this post. As far as I know, all the brands mentioned are cruelty free!

10 kommenttia :

  1. Ihania ostoksia! Btw, mistä ostit Kikoa? Onko niillä Lontoossa oma liike?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :)

      Kikolla taitaa olla useampikin oma liike Lontoossa. Westfieldin ostoskeskuksessa on liike ja jos en ihan väärässä oo, niin keskustassa taisi olla Oxford Streetin ja Regent Streetin kulmassa se toinen ja sitä on melkein mahdoton olla huomaamatta, jos Oxford Streetillä liikkuu. Voi olla muitakin liikkeitä, mutta ainakin nuo!

      Poista
  2. Oooo mitä ostoksia! Erityisesti noi Illamasquat kiinnostaa ^^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Illamasquat on ollut jo kovassa käytössä, niin pitääpä niistä alkaa sitten kirjoittelemaankin :)

      Poista
  3. TF:n primeri kiinnostaa minua eniten.;)
    Kivoja ostoksia olet Lontoossa tehnyt.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Yritän saada aiia primeristakin postauksen melko pian. Siitä pitää varmaan vähän aikaa kerätä käyttökokemusta, mutta postaus tulossa :)

      Poista
  4. Ihania ostoksia, en malta odottaa tuota Base Lift -postausta. :p

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Illamasquat pitää varmaan yrittää hoitaa äkkiä, kun ne näyttää kiinnostavan.

      Poista