maanantai 12. maaliskuuta 2012

BB - Tilannekatsaus

Kirjoittelin jokin aika sitten tuntemuksia Misshan Perfect Cover BB -voiteesta.  Se on ensimmäinen kokeilemani BB -voide, ja ensikosketus näihin ihmeaineisiin ei täysin vakuuttanut. Lupasin kuitenkin kirjoittaa voiteesta uudelleen kunhan olen käyttänyt sitä jonkin aikaa. 


Tämän näköinen tuote siis kyseessä

Misshan voide on ollut minulla nyt lähes päivittäisessä käytössä muutaman viikon ajan. Olen käyttänyt voidetta meikkivoiteen tapaan pohjustuksen, peitevoiteen ja puuterin kanssa sekä mineraalimeikkipohjan alla. Pitää nyt tunnustaa, että mielipide tuotteesta on vähän muuttunut. Olen nimittäin alkanut pitämään voiteesta aika paljonkin. Eniten pidän lopputuloksesta silloin, kun laitan alle pohjustajan, levitän Misshan meikkivoidesiveltimella, ja viimeistelen meikin peitevoiteella (tarvittaviin kohtiin) sekä kevyesti puuterilla. Ainakin nyt talviaikaan minun on pakko myös käyttää kosteusvoidetta BB -voiteen alla. Oleellisesti voide ei siis vähennä meikkipohjan vaiheita, mutta lopputulos on minulle tärkein, ja Misshan levittäää sen verran nopeasti, että koko meikkipohjaoperaatio ei vie kovin kauaa aikaa.

Ihoni kunnossa ei kuitenkaan ole tapahtunut mitään parannusta. Itseasiassa ihoni on ollut välillä melko huonossa kunnossa, mutta en usko, että Missha on tätä aiheuttanut, vaan syyt taitavat löytyä sekaisin olevista hormoneistani.  Minulla ei koskaan ole ollut hyvä iho, mutta tällä hetkellä elimistöni on tuntemattomasta syystä aivan sekaisin, ja iho on hyppinyt minulle normaalin ja todella näppyläisen välillä. Missha on kuitenkin peittänyt ihon väriongelmia todella hyvin, ainoastaan isommat näppylät ja tummat silmänaluset kaipaavat lisäpeittoa. Misshaa olen käyttänyt koko kasvoille yhden kerroksen ja poskille vielä toisen kerroksen tasoittamaan lisää.

Itse pidän eniten Missha Perfect Coverissa sen kyvystä sulautua ihoni väriin täydellisesti. En ole varmaan koskaan ennen omistanut näin täydellisesti ihooni sulautuvaa meikkipohjaa. Misshaa ei tarvitse edes mitenkään erityisen hyvin häivytellä, vaan se sopeutuu ihon väriin kuin itsekseen.  Peittävyys on myös parempi kuin ensikokeiluilla tuntui, varsinkin siveltimellä laitettuna. Seuraavaksi kuvasarja ihostani Misshan kanssa ja ilman...


Tässä siis lähtötilanne ilman meikkiä

Yksi kerros Misshaa levitettynä meikkivoidesiveltimellä

Lopputulos kahdella kerroksella Misshaa, peitevoiteella ja kevyellä puuteroinnilla

Yllä olevaa kuvasarjaa käsittelin vain rajaamalla ja terävöittämällä kuvat. En siis ole mitään värejä tai kirkkautta säädellyt. Kuvat on otettu luonnonvalossa. Koska en meikannut kuin toisen puolen naamastani näitä kuvia varten, jätin meikinpohjustajan laittamatta enkä peitellyt silmänalustaa erikseen. Muuten viimeisessä kuvassa on käytössä kaikki aineet, mitä normaalistikin meikkipohjan tekoon käytän. Kosteusvoiteen jälkeen siis lisätty kaksi kerrosta Missha Perfect Coveria, peitevoidetta näppylöille ja eniten punoittaviin kohtiin, ja lopuksi kevyesti Fyrinnaen Oil Control viimeistelypuuteria. Oikeastaan olisin voinut jättää puuteroinnin välistä, sillä ihoni on nyt pintakuiva, koska olen yrittänyt puhdistaa sitä Wicnelact liuoksella. Mielestäni kuvista käy aika hyvin ilmi, että Missha peittää aika mukavasti punoittavat arvet, joita näppylöistä jää, isommat näppylät kaipaavat vähän peitevoidetta lisäksi.

Ihan täydellisenä meikkipohjana en voidetta kuitenkaan pidä. Välillä minusta tuntuu, että voide jää vähän tuntumaan iholle ja peittävyyttä voisi olla vielä hieman enemmän. Toivoin myös ihoni parantuvan edes vähän voiteen käytön myötä. Tuota hoitamattomuutta tosin en voi täysin luotettavasti kommentoida, sillä elimistöni on tosiaan jotenkin sekaisin, ja paremmissa olosuhteissa Missha saattaisi parantaakin ihoani. Olen tullut sellaiseen lopputulokseen, että ostan seuraavaksi jonkin toisen BB -voiteen kokeiluun. Mikäli en löydä parempaa, tulen myöhemmin varmaan ostamaan Misshaa uudelleen. Minulla on nyt harkinnassa joko Dr. Jartin Silver Label voide tai Skin79 Hot Pink Super Plus voide. Skin79 on vähän halvempi kuin Dr. Jart ja minua vähän pelottaa, että onko Dr. Jart minulle jo liian vaalea. Dr. Jartiakin kuitenkin saisi Ebaysta kohtuullisella hinnalla. Saa nähdä kumpaan voiteista lopulta päädyn, tilaus ei ole ihan vielä ajankohtainen, sillä käyttelen ensin tuon Misshan loppuun.


Postauksen tuote ostettu itse ja mielipiteet siitä omia. En saa mitään hyvitystä tekstin linkkien käytöstä. Aasialaisten merkkien eläinkotilanteesta voi olla hankala saada tietoa, mutta näyttäisi että Missha ei testaa eläimillä!

5 kommenttia :

 1. Hei!

  Mistä Misshaa saa ostettua? :) Myykö ihan sokos ja stockmann suomessa? Kiitos jo etukäteen!

  -Lotta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tietääkseni ei saa mistään kaupasta Suomessa ostettua Misshaa. Itsehän tilasin tämän Hollannista ja monet ulkomaiset nettikaupat myyvät Misshaa, halvimmalla saa varmaankin Ebaysta, mutta sieltä ostaessa kannattaa tarkkailla myyjän saamaa palautetta ettei osta väärennöstä.

   Poista
  2. Ok. :) Osaisitko kertoa noista sävyistä. Oli yllättävän monta vaihtoehtoa BB-voiteeksi. Löysin vasta blogisi, joten pahoittelen jos kyselen uudestaa semmoisia joista olet tänne jo kirjoitellut. :)

   -Lotta

   Poista
  3. Omien kokemusten mukaan BB -voiteet kyllä sulautuvat omaan ihonsävyyn todella hyvin. Tuosta Misshasta minulla on toiseksi vaalein sävy nro 21 ja se oli minulle täydellinen. Olen itse sellainen normaalin suomalaisen vaalea, en ihan kaikista kalpein, mutta kuitenkin hyin vaalea. Mielestäni oma ihoni on aika neutraalin sävyinen, aavistuksen verran punaiseen taittava.
   Mikäli kuuluu siihen ryhmään, joka ei meinaa löytää tarpeeksi vaaleaa meikkipohjaa, kannattaa varmaan kokeilla vaaleinta sävyä (taitaa olla nro 13), jos on tavallisen vaalea, suosittelen tuota nro 21, mikä minulla on. Jos on enemmän väriä kuin useimmilla suomalaisilla ja esim ruskettuu todella helposti, voi varmaan ottaa astetta tummemman, seuraava sävy on tietääkseni nro 23. Toivottavasti tästä on jotain apua :)

   Poista
 2. Kiitos! Oli apua! :) Ehkäpä uskallaudun tilaamaan nro 23. Aurinkoista viikonloppua!

  -Lotta

  VastaaPoista