torstai 29. maaliskuuta 2012

88 Swatchit

Lupasin Love it! -verkkokaupasta ja 88 Color Cool Shimmer -paletista kertovassa postauksessa swatchata kyseisen paletin tänne blogiin näytille. Aurinkoa ei ole hirveästi viime päivinä riittänyt, mutta sain nyt kuitenkin lähmittyä värejä kädelle ja kuvattua ne.

Swatchasin luomivärit pystyriveittäin, eli ensimmäisessä kuvassa on paletin vasemman puoleinen pystyrivi aloittaen ylimmästä napista jne.

Kuvissa on pohjalla My Beauty Addictionin Shadow Poxy -pohjustaja, ja kuvat otettu luonnonvalossa. Väreissä on yleisesti ottaen hyvin pigmenttiä ja ne ovat pehmeitä. Joissain väreissä pigmenttiä ei ole aivan yhtä paljon kuin toisissa ja ne ovat vähän karkeampia. Sinisävyiset violetit ovat ehkä paletin hankalimpia käytettäviä, mutta kyllä nekin toimivat!

Muutama sävy oli moniulotteisempi kuin toiset. Esimerkiksi 8 -rivin viimeinen on sininen, mutta siinä on kultainen hohde. 10 -rivin kolmannessa värissä on samaa henkeä kuin Wet'n'Wildin Comfort Zone -paletin vihreän puolen definerissa, tosin tässä punertavanruskea pohjaväri on vaaleampi ja hohde on vihreä eikä turkoosi. Koska kyseessä on shimmer -paletti, kaikissa väreissä on helmiäistä. 11 -rivin viidennessä värissä oli hieman yllättäen isompaa glitteriäkin, harmi, että kimalteet eivät näy swatchissa, sillä ne olivat jotenkin tosi kauniin tasaisesti värissä. 4 -rivin punertavassa sävyssä ei muuten ole sinistä vaan naapurinapista oli eksynyt siihen murusia, jotka päätyivät kuvaan asti :) Jotkin napit olivat hyvin samansävyisiä keskenään, mutta kahta täysin samaa väriä paletista ei kuitenkaan löytynyt.

Olen todella tyytyväinen ostokseeni. Mielestäni 17,90e oli oikein hyvä hinta paletista. Ebaystä tätä tosin saa varmaan halvemmallakin. Itse ostin tämän siis suomalaisesta Love It! -verkkokaupasta, joten toimitus oli huomattavasti nopeampi kuin ulkomailta tilaillessa. Paletti on merkiltään BH Cosmetics, mutta vastaavia löytyy muiltakin merkeiltä. Paletissa on todella paljon kauniita sävyjä. Oma huomioni kiinnittyi swatchatessa erityisesti 7 -rivin murrettuihin, kullanhohtoisiin vihreisiin, 9 -rivin loppupään turkooseihin ja 10 -rivin aloittaviin kauniisiin neutraaleihin sävyihin. Klikkailkaa kuvia isommiksi, niin ehkä löydätte omat suosikkinne helpommalla :)


Minulla on viikonlopuksi vähän menoja, joten seuraava postaus saattaa hieman viivästyä. Palaan asiaan kuitenkin viimeistään ensi viikon alulla!


Postauksen tuote ostettu itse ja mielipiteet siitä omia. En saa mitään hyvitystä tekstin linkkien käytöstä. Tietääkseni BH Cosmetics ei testaa eläimillä!

7 kommenttia :

 1. Rivit 3,7 ja 10 ovat ihan herkkuja.
  Hauskaa viikonloppua jo näin etukäteen =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo rivit kuuluu kyllä omiinkin suosikkeihin. Hyvät viikonloput sinnekin jo!

   Poista
 2. ihania värejä!! hmmh, hinta ei ole kovin paha, pitäisköhän... ;D eivoi,täytyy säästää. mur :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kun on säästänyt tarpeeksi pitkän aikaa voi ostella kaikkea kivaa ;)

   Poista
 3. .. sinulle on palkinto blogissani :) http://tahtipolya.blogspot.com/2012/03/liebster-blog.html

  VastaaPoista
 4. Tosi kivoja värejä todellakin. Voisin viikonloppuna tehdä ihan ihan ihan pienen tilauksen :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin kyllä suositella! Oon itse ollut tosi tyytyväinen palettiin :)

   Poista