lauantai 24. maaliskuuta 2012

Suteja ja vähän muutakin

Lopultakin sain aikaiseksi tilattua meikkisiveltimiä Coastal Scentsiltä. Satuin selailemaan sivuja ihan huvikseen, ja poistomyynnissä oli meikkisiveltimiä todella edullisesti. Tilasin muutaman siveltimen ja postikuluineen hintaa tuli reilut 16 euroa, joista postikuluja oli yli puolet. Sittemmin olen tehnyt toisenkin Coastal Scents tilauksen, jossa oli siveltimien lisäksi yksi luomivärinappi ja 25 tyhjää, kannellista 5g purkkia.

Siveltimiin olen ollut pääasiassa tyytyväinen. Tilasin ensin kaksi minisivellintä, kaksi pientä sivellintä, yhden ison ja melko pullean luomivärisiveltimen, lyhytharjaisen, melko littanan siveltimen ja häivytyssiveltimen. Häivytyssivellin ja iso luomivärisivellin olivat joukon yllättäjät. Luomivärisivellin on paljon isompi ja pulleampi kuin yleensä käyttämäni, mutta se on ihanan pehmeä ja toimii loistavasti kun jäljen ei tarvitse olla kovin tarkkaa. Häivytyssivellin näytti melko epämääräiseltä ja harottavalta, mutta sepä toimiikin kuin unelma. En ole pitänyt itseäni kovin hyvänä luomivärin häivyttäjänä, mutta ilmeisesti se on välineurheilua, sillä tällä siveltimellä häivytys on todella helppoa ja olen ollut tyytyväinen jälkeen. Muutkin siveltimet ovat toimineet oikein hyvin, kaksi edellä mainittua olivat vain positiivisimmat yllättäjät.

Destiny Detail Mini. Näitä tilasin kaksi.
Black Detail Synthetic. Myös näitä tilasin kaksi kappaletta.
Synthetic Shadow. Yllättävän hyvä ja pehmeä!
Chisel Shader
Pro Blending Fluff. Häivytyssuosikki!

Toisessa tilauksessa tuli kaksi erilaista rajaussivellintä ja tasapäinen aurinkopuuterisivellin, jota kyllä aion käyttää ihan muuhun kuin aurinkopuuterin levitykseen, toimii ainakin poskipunalle ihan hyvin. Toinen rajaussiveltimistä näyttää vähän harottavalta ja on vähän turhan löysä minun makuuni. Aurinkopuuterisivellin on pehmeä ja tiheä, valitettavasti se haisi pahalle pesusta huolimatta. Nyt kun sivellin on ollut jo hetken käytössä haju kuitenkin tuntuu haihtuneen. Kaikki tilaamani siveltimet muuten ovat jykevän ja laadukkaan tuntuisia kädessä ja niissä on mukavan pitkät varret. Tilauksessa oli myös Hot Pot -luomivärinappi sävyssä Elven Midnight. Väri on pigmenttinen, metallinen harmaa, joka taittaa violettiin/vaaleanpunaiseen. Lisäksi tilasin tosiaan 25 tyhjää 5 gramman purkkia, joihin siirsin pussukoissa olevia luomivärinäytteitäni. Purkit maksoivat vain muutaman euron.


Destiny Precision Angled Liner. Napakka ja ihan toimiva rajaussivellin.
Synthetic Fine Liner. Vähän harottava, ei oikein minun makuuni.
Flat Bronzer Buffer Large. Toimii ainakin poskipunalle!

Coastal Scentsillä on todella edullisia tuotteita, ja jos heidän postikulunsa olisivat halvemmat, olisin tilannut sieltä jo ajat sitten, ja tilailisin varmaan jatkuvasti. Postikulut riippuvat tilauksen painosta, mutta lähtöhintakin on n. 10$, eli n. 7,60e. Tilaamistani siveltimistä kallein, aurinkopuuterisivellin, maksoi pari euroa, halvimmat oli alle euron. Kaikkia tilaamiani siveltimiä ei ole enää saatavilla. Erilaisia tuotteita on tarjolla paljon. Myynnissä on siveltimien ja yksittäisten meikkien lisäksi muun muassa niitä kuuluisia luomiväripaletteja ja aineksia omien meikkien valmistamiseen. Positiivista on, että tilaukset on postitettu nopeasti ja paketit ovat olleet perillä noin viikon kuluttua postituksesta. Kaikki on ollut hyvin pakattua ja saapunut perille ehjänä. Molemmissa tilauksissa on ollut mukana yksi ilmainen mineraaliluomivärinäyte, ja jälkimmäisessä lisäksi iso tarra, jossa lukee Makeup Addict :) Näytteet ovat hassuissa pienissä purkeissa, jotka valitettavasti on aika vaikea avata ilman, että pölläyttää vähän väriä ympäriinsä.


Yksi tyhjistä purkeista, mineraaliluomivärinäytteet ja käyntikortti.

Näytteet: Ensin luonnonvalossa ja sitten keinovalossa. Sävyt Apricot Mist vasemmalla ja Emerald Sapphire oikealla. Pohjustajana Pixie Epoxy.

Hot Pot. Nämä maksavat yleensä 1,99$ (n. 1,50e).
Elven Midnight luonnonvalossa ja keinovalossa. Vasemmalla paljaalla iholla ja oikealla Pixie Epoxyn päällä.

Tulen varmaan tilaamaan erityisesti siveltimiä Coastal Scentsiltä silloin tällöin, huolimatta korkeista postikuluista. Suomessa meikkisiveltimet maksavat niin paljon, että tilaaminen tulee kuitenkin halvemmaksi. Minun oli aikakin saada hyviä siveltimiä käyttööni, sillä aiemmat siveltimeni ovat olleet pääsääntöisesti melko keskinkertaisia. Siveltimien lisäksi olen kyllä tyytyväinen muihinkin tilaamiini tuotteisiin.


Postauksen tuotteet ostettu itse ja mielipiteet niistä omia. Tietääkseni Coastal Scents ei testaa eläimillä!

2 kommenttia :

  1. Kannattaa muuten tehdä vähän vertailuja Pretty.fi:n hintojen kanssa, yllättäen voi nimittäin käydä niin, että eroa ei hirveästi tule Coastal Scentsin korkeiden postikulujen takia. Eli vaikka itse tuotteet ovat kalliimpia Pretty.fi:llä niin Coastal Scentsin postikulujen takia tilauksen loppusumma voikin olla lähes sama.

    Itse esimerkiksi hankin Coastal Scentsin 22 pc Brush Set meikkisivellinsetin ja tilasin pretty.fi:stä koska se tuli maksamaan suunnilleen saman verran, kuin jos olisin tilannut sen Coastal Scentsiltä.

    VastaaPoista
  2. Kiitos vinkistä! Noissa tilauksissa mulla oli tosiaan kallein sivellin pari euroa ja halvimmat alle euron kun ostin niitä alennus ja poistotuotteita niin nyt ei varmaan ois tullu halvemmaksi Suomesta tilailu kuitenkaan.

    VastaaPoista