maanantai 5. maaliskuuta 2012

Ihanat Inglotit

Ostin Groupon CityDealista 30 euron lahjakortin Inglotin nettikauppaan. Lahjakortin sai diilillä puoleen hintaan, eli 15 eurolla. Inglotista olin lukenut blogeista niin paljon hyvää, että en voinut jättää käyttämättä tilaisuutta tutustua henkilökohtaisesti merkkiin. Inglot on käsittääkseni Puolasta liikkeelle lähtenyt kosmetiikkafirma, jonka liikkeitä löytyy nykyisin ympäri maailmaa. Suomessa myymälöitä on viisi; Helsingissä kaksi, Espoossa, Vantaalla ja Raisiossa yhdet. Nettikaupan kautta voi sitten tilata muualle Suomeen.

Inglotin erikoispiirre on sen Freedom System, joka mahdollistaa omien meikkipalettien kokoamisen. Freedom systemissä paletteja voi rakennella luomiväreistä, huulipunista, puutereista, peiteaineista, poskipunista, kulmakarvaväreistä ja -vahoista. Palettien koot vaihtelevat 2 ja 20 välillä. Pakkaukset tuotteilla ovat yksinkertaiset ja värivalikoima kattaa varmaan kaiken, mitä ikinä voi tarvita. Hinnat tuotteilla ovat mielestäni kohtuulliset, vaikkakaan eivät ihan markettikosmetiikan tasolla.

Käytin lahjakorttini geelirajausväriin (77 musta) sekä kolmeen Freedom System refill -luomivärinappiin (355 Matte, 428 Pearl ja 451 Pearl). Minullahan ei siis ole Inglotin palettia johon napit saisin, mutta halusin kokeilla muutamaa luomiväriä ennen kuin laitan rahojani palettiin. Tietysti luomivärinappeja olisi paljon mukavampaa ja helpompaa säilyttää paletissa, ja minäkin tulen varmaan jossain vaiheessa paletin hankkimaan (ellen löydä jostain halvalla muuta sopivaa magneettipalettia). Seuraavaksi kuvia ja lopuksi taas lisäinfoa!


Ostokseni ja niiden pakkauksia

Matte Collection AMC Eyeliner Gel


Inglotin geelirajausväriä on kehuttu paljon, ja koska vanhat rajausvärini alkoivat olla kuivia, tuli tämä Inglot -tarjous juuri sopivaan saumaan. Hintaa värillä on 15 euroa, mikä on mielestäni ihan kohtuullista laadukkaasta rajausväristä. Purkki on aika isokin, joten se riittänee pitkän aikaa. Kuvasta tosin huomasin, että tuotteen käyttöajaksi on annettu vain 9 kuukautta, mutta eikähän tuo ole käyttökelpoista pitempäänkin.

Ensikokeilun perusteella värin koostumus on todella hyvä. Geeli on pehmeää ja leviää hyvin ja tasaisesti. Erityisesti huomion kiinnitin siihen, että väri ei kerääntynyt paakuiksi siveltimeeni vaan päätyi oikeasti silmiini. Inhoan muissa rajausväreissäni sitä, että väriä kertyy koko ajan siveltimeen niin, että toista silmää rajatessa alkaa olemaan jo vaikeuksia saada aikaiseksi siistiä jälkeä. Lisäksi väriä menee paljon hukkaan, kun sitä paakkuuntuu siveltimeen. Ainakin yläluomen rajauksessa väri myös pysyy hyvin, mikä on minulle todella tärkeää. Muualta luettujen kokemusten perusteella väri pysyy todella hyvin myös ala -ja sisärajauksissa. Väri on myös todella musta, eikä yhtään harmahtava. Täytyy toivoa, että väri ei kuivu purkissa nopeasti, sillä ainakin muuten tämä vaikuttaa aivan loistavalta tuotteelta!


Pearl 428 - Pearl 451 - Matte 355

Sama järjestys kuin yllä, kuvattu luonnonvalossa. Ylärivissä värit paljaalla iholla, alarivissä pohjustajana ELF Eyelid Primer.
Swatchit vielä keinovalossa kuvattuna
Valitsin luomiväreistä kaksi pearl -koostumusta ja yhden mattavärin. Inglotin luomivärejä löytyy lisäksi DS (double shine), Shine ja AMC (Advanced Makeup Components) -koostumuksissa. Lazy Dynamiten Nekku on kehunut erityisesti Pearl ja Matte -koostumuksia, joten päädyin valitsemaan näitä. Lisäksi haluamani värit löytyivät näistä koostumuksista. 

Matte 355 on lähellä ihoni väriä, vain hieman vaaleampi. Minulla ei ole käytännössä ollenkaan mattavärejä, ja halusin ihon sävyisen mattaluomivärin kulmaluulla ja häivytyksissä käytettäväksi. Tämä väri osoittautui juuri sopivaksi. Pearl 428 on ihanan hohtava tummansininen. Tälle minulla ei ollut niinkään suurta tarvetta, mutta väri näytti swatcheissa niin kauniilta, että se oli pakko hankkia, eikä minulla kyllä juuri samanlaista ennestään ollutkaan. Pearl 451 on tumma, metallinen harmaa. Huomasin vähän aikaa sitten, että minulla ei jostain syystä ole kunnollista hohtavaa harmaata väriä, joten tämäkin tuli todelliseen tarpeeseen.

Kaikkien luomivärien koostumus on pehmeä ja pigmenttinen, juuri kuten olin muista blogeista lukenutkin. Jostain syystä värien swatcheista ei tullut kovin hyviä, mutta luomelle laitettuna nämä toimivat kuin unelma. Kovat odotukseni siis täyttyivät. Värinapit ovat kooltaan 2,7g ja olivat vähän isompia kuin kuvittelin. Hintaa yhdellä napilla on 5 euroa, mikä on näin riittoisista ja hyvän laatuisista väreistä edullinen hinta. Tulen varmasti hankkimaan Inglotin luomivärejä lisää.

Tilaus lahjakortilla sujui ongelmitta. Postikulut olivat 4,50e ja maanantai-tiistai välisenä yönä tehty tilaus saapui minulle kotiin jo perjantaina! Ensimmäisessä kuvassa näkyy luomivärinappien pakkaukset. Napit ovat siis kukin omissa muovipakkauksissaan ja vielä pahvisen pakkauksen sisällä. Napin pohjasta löytyy ainakin värin numero sekä napin koko. Pahvisen pakkauksen sisällä on irrallinen lappunen, jossa on luettelo aineksista. Myös rajausväri oli omassa pahvisessa paketissaan, mutta se kärsi sen verran paljon avatessani sitä, että jätin sen pois kuvasta. 

Erittäin tyytyväinen olin siis Inglot -hankintoihini, varsinkin kuin sain citydealin ansiosta tuotteet vähän normaalia halvemmalla. Inglotilla on kaikenlaisia muitakin meikkejä sekä siveltimiä myynnissä, ja mielelläni tutustuisin Inglotiin enemmänkin. Jossain vaiheessa on myös pakko päästä Inglotin liikkeeseen paikan päälle!


Postauksen tuotteet ostettu itse ja mielipiteet niistä omia. En saa mitään hyvitystä tekstin linkkien käytöstä. Tietääkseni Inglot ei testaa eläimillä!

4 kommenttia :

 1. Mä ostin saman diilin ja ostoskoriin päätyi myös tuo musta geeliliner ja olen kyllä tykännyt muutaman käyttökerran perusteella. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mää oon kans edelleen tyytyväinen siihen, aika monta kertaa jo ehtinyt käyttää!

   Poista
 2. Tosta geelirajauksesta tuntuu kaikki tykkäävän, mutta jotkut valittavat sen kuivuvan nopeasti. Alan kaikesta huolimatta säästää rahaa, jotta voin itsekin kokeilla :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mää oon kans nähny joittenki sanovan, että kuivuu. Jostain blogista luin ihan vasta vinkin, että säilyttää rajauspurkkia ylösalasin niin kosteus pysyis siinä geelin pinnalla eikä se kuivuis. En muista enää mistä tuon luin, mutta varmasti ihan kokeilemisen arvoinen vinkki :)

   Poista