tiistai 27. maaliskuuta 2012

My Precious IV

Kukaan ei ole varmaan vielä huomannut, että tykkään Fyrinnaesta...? Taas piti siis tilata, mutta oli minulla hyvä syykin. Pixie Epoxy alkoi uhkaavasti vähenemään, enkä minä pärjää ilman sitä :) Uuden PE:n lisäksi tilasin kaksi vasta julkaistua luomiväriä minikoossa tuplana, joten itselleni jää yhdet ja toiset arvon jollekin blogini lukijalle, kun järjestän lähitulevaisuudessa blogiarvonnan. Tilaamani värit ovat Shenanigans ja Callipygian, ilmaiseksi näytteeksi sain vielä Lorem Ipsumin, joka sekin on vasta julkaistu. Alla kuvat ja swatchit luomiväreistä, PE:tä en nyt kuvannut, koska siitä on jo kuvia blogissa.


Shenanigans - Callipygian - Lorem Ipsum

Sama järjestys kuin yllä. Ylhäällä swatchit luonnonvalossa ja alhaalla keinovalossa, pohjustajana Pixie Epoxy.

Fyrinnae ei petä koskaan, eli tälläkin kertaa värit upeita ja taattua Fyrinnae -laatua. Shenanigans on tumma kulta, jossa on moniväristä kimallusta. Fyrinnae suosittelee tämän käyttöä yllättäen ilman tahmeaa pohjustajaa! Callipygian on tumma, samettinen vihreä mustan pohjan päällä. Väri on huomattavasti parempi oikeasti kuin swatcheissani, en vaan mitenkään saanut vihreää näkymään kunnolla :( Lorem Ipsum on keskisininen vihreällä kimalteella. Melkein tilasin tämän itsekin, joten ei haitannut yhtään, että se tuli näytteenä.

Yllä olevan kolmikon lisäksi Fyrinnae julkaisi vasta myös neljännen luomivärin, kimaltavan punaisen You're Loosen sekä tummanpunaisen Lip Lustren nimeltään Dragon's Blood. You're Loose ei taida olla oikein minun värini, mutta Dragon's Blood -"huulikiilto" on vakavassa harkinnassa ;)

Postikuluja pienelle tilaukselleni tuli 3$ (n. 2,30e). Tilaus postitettiin neljän päivän kuluttua tilauksesta ja oli perillä tasan viikko postituksen jälkeen. Meikit oli kääritty muiden pehmusteiden lisäksi söpöön panda -paperiin, olisi varmaan pitänyt kuvata sekin...

Alussa mainitusta arvonnasta lisää myöhemmin. Pitää ensin päättää milloin ja miten toteutan sen. Palkinnoksi on tulossa muutakin kuin Shenanigans ja Callipygian, mutta muut  olkoon yllätys siihen asti kunnes arvonta pyörähtää käyntiin! Niin ja swatchit tein ihan itselleni jäävistä kappaleista, joten arvontaan menee ihan koskemattomat värit :)


Postauksen tuotteet ostettu itse ja mielipiteet niistä omia. Tietääkseni Fyrinnae ei testaa eläimillä!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti