torstai 22. maaliskuuta 2012

Buffy

 Nyt niinkin erikoinen tapaus minulta kuin kynsilakkapostaus! Olen tosiaan maailman laiskin ja huonoin kynsien lakkaaja, enkä siksi omista kuin pari kynsilakkaa, mutta nyt oli pakko kasvattaa lakkakokoelma kolmeen. Näin vähän aikaa sitten Seppälässä uusia Wet'n'Wildin kynsilakkoja ja violetti Buffy the Violet Slayer vei sydämeni. En kuitenkaan ostanut lakkaa heti vaan onnistuin odottamaan reilu viikon ajan ostoa :)


Buffy the Violet Slayer 13,5ml
1 Kerros Buffya.
2 kerrosta Buffya.

Wet'n'Wildin Fast Dry -lakat maksoivat Seppälässä 4,95e, joten mikään iso sijoitus tämä ei onneksi ollut. Nimensä mukaisesti lakka kuivui todella nopeasti. Toisen kerroksen lakkaa pystyi levittämään heti, kun oli ehtinyt napata pari kuvaa ensimmäisestä kerroksesta. Lakka on ohuen tuntuista, mutta jo yksi kerros oli kohtuu peittävä, kahdella kerroksella saa täysin peittävän tuloksen. Sivellin on ihan normaali, suht leveä ja toimi mielestäni hyvin. Ilmeisesti nämä lakat ovat ilmestyneet joskus viime vuoden puolella, mutta ainakin Oulun Seppälöihin nämä ovat saapuneet vasta nyt. Sävyjä ei tosin täällä ollut myynnissä kuin muutama, vaikka kokoelmaan näyttää kuuluvan 18 sävyä. Lakat on nimetty tv-sarjojen mukaan :) Kaikissa katsomissani Buffy -lakoissa luki nimenä Buffy the Volet Slayer, mutta näissä on siis painovirhe, ja nimi on Buffy the Violet Slayer.

Kuvat eivät ole oikein onnistuneita (eikä kyllä lakkauskaan), pahoittelen. Päivänvalo alkoi olla jo loppumaisillaan ennen kuin ehdin lakkaamaan ja kuvaamaan. Lakka on kaunis sinertävä violetti, ei kuitenkaan niin sininen kun viimeisessä kuvassa näyttää. Pullokuvassa lakka ehkä näyttää eniten oikean sävyiseltä. Mikäli pitää tummista lakoista tai violetista, suosittelen lakkaa, minusta se on ainakin aivan ihanan värinen. Pysyvyydestä en osaa vielä sanoa, mutta ainakin muuten lakka on hintaansa nähden hyvän laatuinenkin!


Postauksen tuote ostettu itse ja mielipiteet siitä omia. Tietääkseni Wet'nWild ei testaa eläimillä!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti