perjantai 2. maaliskuuta 2012

R.I.P.

Halusin näyttää teille kuvan varoituksena!


Yllä siis kuva melkein uudesta Wet'n'Wildin Comfort Zone -paletista, joka tänään meikattuani tipahti lattialle ja menetti kaksi väriään. Melkein kaikki muutkin luomivärini tipahtivat lattialle, mutta tämä oli oikeastaan ainut joka vahingoittui pahemmin. Onneksi suurin osa luomiväreistäni on irtojauheita, joille ei käy mitenkään siinä tapauksessa, että ne putoavat...ellei nyt käy niin huono tuuri, että purkki on auki tai itse purkki hajoa. Kannattaa siis olla mimua huolellisempi luomiväriensä kanssa. Teki mieli kaupungilta tänään ostaa kokonaan uusi Comfort Zone, mutta en raskinut vain kahden värin vuoksi. Lohduttelen itseäni sillä, että nuo kaksi rikki mennyttä väriä eivät ehkä edes olleet kaikkein sopivimpia minulle, luomilleni en niitä ehtinyt kyllä edes kokeilla. Onneksi posti toi tänään jotain söpöä ja ihanaa lohdutukseksi, siitä myöhemmin blogissa!


Tietääkseni Wet'n'Wild ei testaa eläimillä!

6 kommenttia :

 1. Voi eeeeei! Tämä näky on niin.... surullinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No onneksi tarinalla oli onnellinen loppu ja Tylymuija pelasti päivän lahjoittamalla minulle täysin uuden Comfort Zonen :)

   Poista
 2. Tämä tapahtui myös minun Danger Zone paletille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :( luomivärien, tai no oikeastaan minkä tahansa meikkien, hajoaminen on aina surullista...varsinkin jos on suosikkituotteesta kyse.

   Poista
 3. Hajoaa tosi helposti. Aina, kun olen tilannut jostain, niin vähintään kuljetuksessa yksi värinappi hajoaa, vaikka olisi pakattu hyvin. :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo värit on niin pehmeitä, että ei ihmekään kun hajoilevat :/

   Poista