sunnuntai 18. maaliskuuta 2012

Nörttikosmetiikkaa

Tämä postaus on ollut tarkoitus kirjoittaa jo kauan sitten, mutta jotenkin ei muka ole aika riittänyt. Kyseessä on jälleen yksi indiekosmetiikkafirman esittely. Shiro Cosmetics on yksi ehdottomia suosikkejani, ja sen omistaja Caitlin on harvinaisen ihanan oloinen ihminen asiakaspalvelunsa ja Facebook -kommunikointinsa perusteella. Lisäksi en voi olla ihailematta parikymppistä yksinhuoltajaäitiä, joka jaksaa opiskella ja samalla pyörittää omaa firmaa!

Shiron meikit ovat teemaltaan nörttiaiheisia. Itse olen Nintendo -tyttöjä, joten aihepiiri on lähellä sydäntä. Luomivärikokoelmia löytyy mm. Pokemon ja The Hunger Games -teemoilla. Uniikeissa huulimeikeissä, nimeltään Intertubes, taas inspiraationa on internetissä kiertävät ilmiöt, meemit.  Valikoimassa on myös poskipunia, viimeistelypuuteri ja tuoksuja. Kaikki tuotteet ovat Caitlinin itsensä kehittelemiä ja tekemiä.


Kaikki Shiron luomivärini, Articunoa lukuunottamatta kaikki näytekokoja

Olen tilannut Shirolta kolme kertaa. Ensimmäisellä kerralla luottokorttimaksuni ei suostunut menemään läpi. Kyselin asiasta Caitliniltä ja sain vastauksen, että hänen kassasysteeminsä ei jostain syystä usein hyväksy ulkomaisia osotteita, mutta Paypalilla maksun pitäisi onnistua. Sain vielä lupauksen, että jos Paypal -maksu tulee jostain syystä kalliimmaksi, niin ottaa yhteyttä, ja hän hyvittää ylimääräisen rahan. Paypalilla maksu onnistuikin heti, eikä siitä edes koitunut ylimääräisiä kuluja. Tilaus saapui nopeasti perille ja mukana oli pari ylimääräistä luomivärinäytettä sekä karkkia. Shirolla on tapana laittaa pari näytettä ja karkkia mukaan kaikkiin tilauksiin :) Toiselle tilaukselleni kävi valitettavasti niin, että se katosi jonnekin matkan varrelle. Kun tilausta ei kuulunut otin jälleen Caitliniin yhteyttä sähköpostilla, ja sain nopean vastauksen, että jos pakettini ei saavu parin seuraavan päivän aikana, hän lähettää tuotteet uudestaan tai palauttaa rahat. Valitsin tuotteiden uudelleen lähetyksen, ja pian ne olivatkin minulla. Kolmannen tilaukseni tein kolmisen viikkoa sitten, kun Shiro ilmoitti lakkauttavansa joitain luomivärejään ja myyvänsä niitä alennuksella pois. Minun oli pakko tilata yksi poistuvista väreistä, ja pari muuta näytettä samalla. Tämä tilaus meni täysin ongelmitta ja saapui jälleen nopeasti perille. Pienet ongelmat tilauksissa eivät siis ole säikäyttäneet minua, sillä ne eivät ole olleet Shiron syytä, ja olen aina saanut nopeaa ja ystävällistä asiakaspalvelua.

Shiron hinnat ovat, kuten indiekosmetiikassa yleensäkin, edulliset. Täysikokoinen luomiväripurkki maksaa 5$, näytepussi on dollarin, ja tarjolla on vielä minikoko purkissa 3,50$:lla (n. 3,80/0,80/2,70e). Näytekootkin ovat todella reiluja ja riittävät useaksi kerraksi. Siirsin useimmat Shiron näytteistäni pusseista purkkeihin ja yllätyin, että pienissä pussukoissa oli niinkin paljon väriä! Intertubes -huulikiillot maksavat 6,50$, ja myös niistä on tarjolla näytteitä 1,80$ hintaan (n. 4,90/1,40e). Muita tuotteita en ole itse kokeillut, mutta nekin ovat edullisia. Shirolta voi myös tilata isompia eriä värejä pienellä alennuksella.  Postikulut ovat lähes naurettavan halvat, pelkkiä näytteitä tilatessa 1,75$ ja muutenkin vain 3,50$. Tavarat tulevat kuplamuovikirjekuoressa suoraan kotiin asti, ja tilauslistassa on omistajan itse kirjoittama kiitos.


Täysikokoinen Articuno, täysikokoisiin purkkeihin tulee teemaan sopivat tarrat.

Itseni purkittama näytekokoinen Twilight Realm (entinen Midna)

Itse tuotteet ovat todella hyvän laatuisia. Intertubesit ovat ihan omanlaisensa tuote, jotain huulirasvan, -punan ja -kiillon väliltä. Ne ovat pigmettisiä, kosteuttavia ja kestäviä. Intertubesit on pakattu ovaalin muotoisiin huulirasvatuubeihin ja jokaisella on oma kuvituksensa. Osa tuubseista on makustettu ja hajustettu, osa myös jämähtää aika hyvin iholle tai mihin niitä ikinä keksii sotkeakaan huulten lisäksi ;) Itse olen todella tykästynyt näihin. Värejä voi laittaa kevyen, luonnollisen kerroksen tai kerrostaa täysin peittäväksi.


Nyan Cat - Yo Dawg - Three Wolf Moon

Intertubesit huulilla, järjestys sama kuin yllä ja luonnonvalo.

Tuubsit kädellä. Edelleen sama järjestys ja kuva otettu luonnonvalossa

Luomivärit ovat pigmettisiä ja levittyvät pehmeästi. Shiron luomivärit tuntuvat olevan jopa kestävämpiä kuin monet muut jauhevärit. Itselläni on Shiron värit pysyneet haalistumatta ja rullaamatta ainakin 12 tuntia luomilla, tietenkin pohjustajan kanssa. Värivalikoima on laaja, huolimatta siitä, että osa väreistä on poistumassa. Kannattaa käydä tutustumassa Shiroon ja napata poistuvia tuotteita alennettuun hintaan nyt kun ne vielä ovat saatavilla. Täysikokoisen poistovärin saa nyt 3,50$:lla.


Luomivärit luonnonvalossa, pohjustajana Pixie Epoxy.
Värit keinovalossa

Värit kuvissa samassa järjestyksessä kuin postauksen ensimmäisessä kuvassa. Ylärivistä vasemmalta aloittaen: Articuno, Boomerang, Bubblebeam (ent. Squirtle), Gyarados (nyk. Evolve), Rattata (nyk. Team Rocket), Still Alive, Subrosia (nyk. Goron Ruby), Sweet Honey (ent. SS Anne), Twilight Realm (ent. Midna), Veran (nyk. Dark Sacrifice) ja Zora Sapphire (ent. Zora). Shiro muutti joidenkin värien nimiä samalla kun poisti värejä. Minulla on sekaisin värejä uusilla ja vanhoilla nimillä, joten pistin sulkuihin aina entisen tai nykyisen nimen.  Listan poistuvista tuotteista ja nimen muutoksista näkee täältä.

Seuraavaksi vielä kuva, jossa luomivärejä käytössä. Sisä -ja keskiluomella sinisen hopeinen Articuno ja ulkonurkassa ja luomivaossa upea tumma turkoosi vihreällä hohteella, eli Zora Sapphire.


Kuvattu luonnonvalossa, pohjustajana UDPP ja Pixie Epoxy.

Hyvän hinta-laatusuhteen ja loistavan asiakaspalvelun ansiosta Shiro kuuluu ehdottomiin suosikkifirmoihini. Se, että yksi pakettini katosi matkalla oli harmillista, mutta ei Shiron vika ja lopulta sain kuitenkin tilaamani tuotteet. Tulen varmasti tilaamaan Shirolta jatkossa paljon lisää tuotteita, vielä kun osaisi päättää, mitä värejä kaikista ihanista vaihtoehdoista valitsisi :)


Postauksen tuotteet ostettu itse ja mielipiteet niistä omia. En saa mitään hyvitystä tekstin linkkien käytöstä. Tietääkseni Shiro Cosmetics ei testaa eläimillä!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti