perjantai 6. heinäkuuta 2012

Jyväskylän shoppailuja ja swatcheja

Kamalasti olisi tekemistä ja ei tahdo ehtiä millään kirjoittelemaan blogia! Jonossa olisi jo aika paljon tavaraa, mistä kirjotella ja pitäisi se naaman puhdistus -operaation jatkopostauskin jo saada ulos...

Nyt kuitenkin vähän ostoksia, mitä tein Jyväskylän reissulla. Vietin kesän pisimmän vapaani, eli hurjat 4 päivää, Jyväskylässä ystäväni luona. Koska vapaa sijoittui juhannuksen aikaan niin ohjelmassa oli pikaiset shoppailut torstaina ja loppuaika meni saunoen, tanssien, syöden ja tietenkin juoden kesäisiä drinksuja ;) Sokoksen ale yllätti laajuudessaan. Olisin voinut viettää siellä helposti koko päivän ja mikäli minulla olisi rahaa kuin roskaa niin olisin saanut kyllä sitä sinne palamaan valtavat määrät. Aika hyvän kasan ostoksia joka tapauksessa teinkin, mutta päätin, että saan käyttää vähän aiottua enemmän rahaa kun pääsen ehkä sen yhden kerran vuodessa shoppailemaan Oulun ulkopuolelle.


Kaikki Jyväskylän ostokset! Osasta tuotteista kerron myöhemmin.

Kuten yllä näkyy, ostin ihan hyvän kasan tuotteita reissulla. Oikeassa alakulmassa on Aprillista ostetut Grimasin peitepuikko, meikkivoide ja glitteri, muut tuotteet Sokokselta. Vasemmassa reunassa näkyvä Goldwellin Fruits 4 You on sekä hiusten että vartalon pesuun tarjoitettu suihkusaippua. En varmaan mitään sen kummempaa postausta suihkusaippuasta tee ja aion itse käyttää sitä vain vartalon pesuun, mutta haluan sen verran mainita, että nuo Fruits 4 You -tuotteet tuoksuvat ihanalle. Itse valitsin Papayan, mutta valikoimissa oli varmaan noin 4 muutakin tuoksua ja ne kaikki olivat ihania. Sokoksella suihkusaippuan normaalihinta olisi ollut 9,90e, nyt se oli tarjouksessa 3,90e.




Grimasin tuotteista ja Goshin meikinpohjustajasta kerron myöhemmin lisää, mutta yllä olevassa kuvassa olevat meikit swatchasin jo tänne nähtäville. Sokoksen meikkiosaston alesta tarttui siis mukaan yksi Make Up Storen Microshadow (savy Zone), Goshin luomiväritrio (sävy Golden Sea), We Care Iconin Magnetic Lips Moisture Wear huulipuna (sävy 22 Perfect Red) ja Goshin Light'n Shine huulikiilto (sävy 02).

Ensimmäisenä Zone ja sitä seuraa Golden Sean sävyt. Pohjalla Urban Decayn Primer Potion.

Make Up Storen meikkejä en aluksi aikonut Sokoksella edes katsella, koska niitä saan Oulustakin, mutta pitihän sitä lopulta alepöydästä yksi luomiväri napata. Zone on tumma, hieman turkoosiin vivahtava vihreä. Swatchi on aivan surkea, sillä väri on oikeasti todella pigmenttimen ja vihreä hohde ja shimmeri on kaunis. Normaalihinta luomivärillä olisi ollut 16e, mutta alessa sen sai puoleen hintaan 8 eurolla.

Goshin Golden Sea -trio on myös ihan hyvän laatuinen. Sävyissä on mukavasti pigmenttiä, vaikka ne eivät aivan yhtä pehmeitä olekaan kuin Make Up Storen väri. Ihastuin Golden Sean turkoosinsinisiin sävyihin, sillä niissä on selvä kultainen hohde (mikä ei tietenkään juurikaan näy kuvassa...). Myös vaalein hopeainen sävy on kaunis ja siinä on moniväristä shimmeriä. Erityisesti tuo vaaleampi turkoosi on upea ja sen kultainen hohde voimakas. Trio maksoi vain 5,90e ja napit ovat vielä aika isot, normaalihintaa en enää muista, mutta yli 10e se oli joka tapauksessa. Itse inhoan luomiväripaletteja, joissa väreillä ei ole omia kolosiaan, joten onneksi tässä triossa on sävyt erotettu edes kapein seinämin.


We Care Icon 22 Perfect Red

Gosh 02

Huulimeikkiostoksista olin erityisesti tyytyväinen Sokoksen oman merkin We Care Iconin huulipunaan. Merkillähän on muutenkin edulliset tuotteet ja alessa maksoin punasta vain 3 euroa! Sävy on nimeltään siis Perfect Red, mutta nimi ei kyllä ole kaikkein osuvin. Itse mieltäisin Perfect Redin puhtaaksi sävyksi, mutta tämän huulipunan sävy ei kyllä ole puhdas, aito punainen. Sävy on kuitenkin aivan ihana. Se on todella kirkas punainen, joka välillä näyttää vivahtavan koralliin ja välillä marjaisan sävyiseltä. Oikeasti sävy on kai vähän marjaisa punainen. Tämä oli loistava löytö, sillä punan koostumus on todella hyvä ja sävy on sellainen, ettei minulta löydy juuri vastaavaa. Wet'n'Wildin Coral-ine esimerkiksi on korallisempi ja MsChicin Berrylicious on marjaisampi. Suosittelen kyllä katsastamaan nämä We Care Iconin punat nyt kun ne ovat vielä tarjouksessa!

Goshin Light'n Shine kiiltoja minulla oli yksi ennestäänkin ja pidän niiden vaniljaisesta tuoksusta. Kiillossa on niin ikään marjaisa punaisen sävy, selvästi jo violettiin päin kallistumassa, mutta se ei ole kovin peittävä. Kimallusta sen sijaan löytyy ja erityisesti keinovalot saavat tämän kiillon näyttämään parhaat puolensa. Koostumus ei ole kovin tahmea, joten hirveän kauan kiilto ei pysy huulilla, mutta sivellinaplikaattorilla kiiltoa on onneksi mukava lisäillä pitkin päivää tai iltaa. Bilekiilloiksi Light'n Shinet ovat oikein sopivia eivätkä vain kimalluksensa vuoksi, vaan myös siksi, että niiden kyljessä on pieni peili ja korkissa led -valot, joiden avulla kiillon lisäily onnistuu ilman raahautumista vessaan peilin eteen :) Normaalihinta kiillolla olisi tainnut olla 12,90e, alennuksesta sain tämänkin puoleen hintaan.


Yllä huulipuna alla kiilto . Hassua, miten Perfect Red näyttää kuvassa paljon läpikuultavammalta ja Goshin 02 peittävämmältä, vaikka asia on huulilla juuri toisin päin...

Postauksen tuotteet ostettu itse ja mielipiteet niistä omia.Goldwell, Gosh, Make Up Store ja We Care Icon eivät testaa eläimillä!

2 kommenttia :

  1. Se on hassua miten We Care Iconin hylsyjen pohjalla olevat sävytarrojen värit ja punien nimet eivät vastaa ihan sitä mitä sieltä sisältä löytyy. :) Mutta tuo puna näyttää kyllä tosi hyvältä, itse tyydyin vähän hillitympään sävyyn nro 8 eli Magic Papayja - enkä kyllä huomaa siinä mitään papaijaa. ;D Mutta eihän sillä ole väliä, olen tykännyt kyllä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla kiinnittyi tuohon sävyyn heti huomio enkä edes huomannut katsella hillitympiä sävyjä :) Kaveri osti kyllä jonkun vaalean persikkaisen sävyn.
      Onneksi noilla sävyjen nimillä ja pohjan tarroilla ei loppujen lopuksi oo kauheasti väliä...ainakaan jos sävyn pääseen ihan livenä valitsemaan!

      Poista