maanantai 20. helmikuuta 2012

Alelöytö

Joskus löytää kivoja meikkejä alelaareista. Seppälässä on jo pitemmän aikaa ollut kaikki jäljellä olevat MSCHIC -meikit tarjouksessa kolmella eurolla kappale. Harmi, että ainakin Oulun Stockmannin talossa olevassa Seppälässä, lähes kaikki jäljellä olevat tuotteet oli jo jonkun testaamia. Olisi kyllä kiva, että aletuotteillakin olisi selvästi esillä testerit, ja ihmiset vielä tajuaisivat käyttää niitä sen sijaan, että kaikkia myyntikappaleita räpellettäisiin. Itse kävin läpi ainakin parikymmentä huulipunaa, ja löysin pari myyntikuntoista kappaletta. Yksi huulipuna näytti jopa täysin koskemattomalta, mutta se jäi kauppaan, koska sävy ei ollut täysin mieleinen. Mukaan lähti kuitenkin yksi huulipuna. Siinä oli pieniä jälkiä, joista ei täysin saanut selvää, onko sitä joku näpelöinyt, vai onko jäljet syntyneet jo tuotantovaiheessa. Uskalsin kuitenkin ostaa punan, ja pyyhin siitä vain pinnallisimmat kerrokset käteeni ennen kuin käytin punaa huulillani. Täytyy toivoa, että punasta ei mitään pahempia tauteja tartu :)Ostamani puna oli siis Glossy Lipstick sävyssä 06 Berrylicious. Puna on nimensä mukaisesti marjaisa punainen, hieman syvempi luonnossa kuin kuvissani. MSCHICin meikit ovat uudistuneet, mutta toivottavasti huulipunien koostumus on pysynyt samana, sillä tämä puna on ainakin ihanan pehmeä eikä kuivata huulia. Inhoan kuivia huulipunia, ja varmaan tästä syystä en itse asiassa omista montaakaan huulipunaa, kiiltoja kyllä senkin edestä. Puna siis tuli tarpeeseen, ja on kyllä ihanan värinen. Huulilla tämä ei pysy hirveän pitkään, mutta itse otan mieluummin pehmeän punan, joka kuluu nopeasti, kuin kuivan punan, joka pysyisi huulilla paremmin. Kuvat otettu luonnonvalossa eikä punan alla ole edes huulirasvaa.

Seppälässä oli vielä jonkin verran MSCHIC -meikkejä jäljellä. Harkitsin myös kulmakarvaväriduon ostamista, mutta niitäkin oli kaikkia enemmän tai vähemmän testailtu. Myös huulikiiltoja, poskipunia ja huulten -ja silmänrajauskyniä oli jäljellä. Jos asuu Seppälän läheisyydessä, kannattaa siis käydä katsomassa löytyisikö sieltä itselle mieluisia aletuotteita. Aiemmin olen itse ostanut jo yhden poskipunan, sekä jo viime kesänä, kun tuotteet oli tarjouksessa viidellä eurolla, mineraalimeikkipohjan, silmien geelirajausvärin, poskipuna -ja kabukisiveltimen. Voisin jossain välissä kirjoitella näistäkin tuotteista. Mitään kokonaisvaltaista arvostelua tuskin teen, sillä tuotteet eivät kai enää ole samassa muodossa saatavilla, mutta pienen postauksen voisin naputella, sillä siitä saisi ainakin käsitystä yleensä merkin tuotteiden laadusta. Postauksen tuote ostettu itse ja mielipiteet siitä omia. En saa mitään hyvitystä tekstin linkkien käytöstä. Tietääkseni MSCHIC ei testaa eläimillä!

2 kommenttia :

 1. Mä inhoan sitä kun porukka käälää ja sössii nimenomaisesti alelaarien kosmetiikan ihan ostokelvottomaksi, vaikka testereitä ois tarjolla niin myyntipakkauksia availlaan ja sorkitaan, Ei tee mieli itse ostaa.
  Tosin aika usein ne testeritkin on missä sattuu, tosi tuhrusia tai niitä ei löydy.
  Mutta silti..

  Sulle ois pienimuotoinen haaste blogissani.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos haasteesta :) Vastailen siihen kunhan ehdin!

   Toi myyntikappaleitten lähmintä on kyllä tosi ärsyttävää. Välillä ottaa oikein tosissaan päähän :D Totta on kyllä sekin, että testerit on aika usein hukassa tai kauheessa kunnossa, ja sille pitäs monen kaupan tehdä jotain.
   Ja sitten ne teinit, jotka käy meikkaamassa kaupoissa!? Eivät oo vissiin koskaan kuullu käsitettä hygienia kosmetiikan yhteydessä...

   Poista