perjantai 17. helmikuuta 2012

Kauneusriippuvaisuus

Tällä kertaa esittelyssä Etsyssä toimiva My Beauty Addiction, ja muutamia sen tuotteita. My Beauty Addiction ( tai lyhemmin MBA) tekee ja myy Etsyn kautta monenlaisia kosmetiikkatuotteita aina luomiväreistä ja huulikiilloista tuoksuihin ja vartalovoiteisiin. Valikoima on todella laaja enkä itse ole vielä kokeillut kuin murto-osaa tuotteista.

Ensimmäisen tilaukseni MBA:lta tein viime joulukuun alussa ja toisen pari viikkoa sitten. Tilaamieni tuotteiden lisäksi olen voittanut yrityksen Facebook -sivujen kilpailuista usemmankin palkinnon ja saanut yhden luomivärinäytteen tilaukseni mukana. Kerron tuotteiden kohdalla, mitkä olen itse hankkinut ja mitkä saanut palkintoina. Kaikki mielipiteeni tuotteista ovat rehellisiä ja omiani riippumatta siitä, olenko ne itse ostanut vai en.

Kaikki My Beauty Addiction tuotteeni

Yrityksen laaja valikoima on yksi sen hyvistä puolista. MBA:lla on myynnissä hurja määrä eri luomivärisävyjä ja huulikiilloista ja -punistakin löytyy kattava värivalikoima. Lisäksi kaupan on meikkivoidetta,  mineraalimeikkipohjia, poskipunia ja mineraalipeiteaineita. Meikkituotteiden lisäksi tarjolla on saippuoita, voiteita, deodoranttia ja tuoksuja. Ja tässä on lueteltuna vain suurin osa tuotteista, muitakin yksittäisiä kosmetiikkatuotteita löytyy, mutta en ala tähän tekstiin luettelemaan joka ikistä tuotetta erikseen :) Käsitykseni mukaan tuotteet ovat pääasiassa yrityksen itse luomia. Liquid Mineral Foundation -meikkivoiteesta on tuotteen tiedoissa kerrottu, että sen pohja on valmiina hankittu, ja he itse ovat parannelleet tuotetta mieleisekseen. Lisäksi en ole varma esimerkiksi Pure Pearl Powder -helmipuuterin alkuperästä, sillä täysin samaa tavaraa on myynnissä tukkukauppiaillakin.

MBA:lla on erittäin aktiivinen Facebook -sivu. Sivulla järjestetään viikottain jokin meikkihaaste, jossa luodaan meikki annettujen värien, kuvan tai teeman mukaan, ja haasteen voittajaksi valittu saa lahjaksi kolme valitsemaansa täysikokoista luomiväriä. Lisäksi naamakirjassa järjestetään yleensä joka kuukauden ensimmäisenä sunnuntaina Facebook Party, jossa on lukuisia pieniä kilpailuja, joista voi voittaa erilaisia tuotteita. Itse olen ollut mukana kaksissa pippaloissa ja voittanut molemmista jotain. Lisäksi minut valittiin yhden meikkihaasten voittajaksi ja pääsin valitsemaan kolme haluamaani luomiväriä (ei muuten ollut helppo tehtävä...). FB pippaloita suosittelen, jos vain jaksaa, ja on mahdollisuus valvoa yön yli (yritys on yhdysvaltalainen, joten toiminta ajoittuu Suomen yöaikaan). Juhlien osaanottajamäärä ei ole oman kokemukseni mukaan valtava, joten niissä on hyvä mahdollisuus voittaa jotain. Osa kilpailuista vaatii tietoa yrityksen tuotteista, mutta joissain pärjää pelkän tuurin avulla. Facebook -sivu on mukavan lämminhenkinen ,ja itse pidän siitä, että yritys pitää aktiivisesti yhteyttä asiakkaisiinsa sen avulla.

Ensimmäiset hankkimani tuotteet olivat viisi näytekokoista voidemaista tuoksua. Eri vaihtoehtoja on todella paljon valittavana, joten on hyvä, että tuoksuja saa näytteinäkin. Olen ollut todella tyytyväinen tuoksuihini, ne kestävät melko pitkään, eivätkä jätä ihoa rasvaiseksi. Koska niiden pohja on tehty kookosöljystä, manteliöljystä ja mehiläisvahasta se ei myöskään kuivata tai ole muuten pahaksi iholle, ellei nyt satu olemaan allerginen jollekin aineelle. Mikään viidestä valitsemastani tuoksusta ei ole epämiellyttävä, mutta suosikeiksi on noussut Stiletto Blonde ja Butt Naked in Bed. Stiletto Blonde on "kopio" Lushin Sex Bomb tuoksusta ja siinä on kukkien ja myskin tuoksuja. Butt Naked in Bed koostuu omenan, päärynän, melonin, vaniljan ja myskin tuoksuista. Tulen varmaan tilaamaan lisääkin tuoksuja kokeiluun ja ainakin Stiletto Blondesta on haaveissa täysikokoinen versiokin. Hintaa viidellä näytteellä on 13$, eli noin 10e ja yhdestä näytteestä saa tuoksutettua itsensä kyllä todella monta kertaa.

Tuoksunäytteiden pohjassa tuoksun nimi ja käytetyt ainekset

Näytteiden pakkaus on toimiva, ja ne voi pinota

Toisella kertaa tilasin Sugar Babies Jojoba Lip Glaze -huulikiillon sävyssä Rumors ja luomivärien pohjustusaineen Shadow Poxyn. Sugar Babies huulikiillot tuoksuvat ihanan makeille, niitä tekisi mieli tuoksutella koko ajan. Rumors on kauniin korallinen, voimakas pinkin sävy. Kiilto on koostumukseltaan hieman hankala. Se on melko ohutta, ja siten vaikea saada levittymään tasaisesti. Pigmenttiä on kuitenkin hyvin ja pidän siitä, että kiilto ei kuivata huulia lainkaan. Koska kiilto ei ole ollenkaan tahmainen, se ei pysy kovin kauaa huulilla. Väri ja tuoksu ovat kuitenkin niin ihanat, etät tulen varmasti kiiltoa käyttämään.


Rumors huulilla, todellisuudessa väri on peittävämpi ja intensiivisempi

Rumors kädelle swatchattuna, luonnonvalo


Shadow Poxy -luomivärinpohjustaja ei ollut minulle paras tuote. Jauhemaiset luomivärit kyllä tarraavat siihen todella hyvin ja levittyvät tasaisesti sen päälle, mutta omilla rasvoittuvilla luomillani poxy rullaa värit luomivakoon. Aion kuitenkin käyttää tuotetta ainakin kulmaluulla, jossa värit eivät pääse rullautumaan ja varmaan myös toisen kestävämmän pohjustajan päällä luomella korvaamassa varsinaista tahmeaa pohjustajaa. Erikoista tuotteessa onkin, että se ei ole lainkaan tahmean tuntuinen, vaikka jauhevärit siihen hyvin tarttuvatkin.  Pohjustajapurkki näkyy ensimmäisessä kuvassa. Hintaa tuotteella on 5g purkissa vain 4,50$, eli noin 3,50e.

Facebook pippaloista olen voittanut Whipped Body Parfait -vartalovoiteen, ensimmäisessä kuvassa näkyvän pienen meikkipussin sekä Pink Coral -luomivärin. Vartalovoide on sekoitus perinteisemmän oloista valkoista vartalovoidetta ja punaiseksi värjättyä aloe geeliä. Tuoksuna minulla on Cherry Vanilla. Ihoni on kyllä tuntunut tykkäävän voiteesta, eikä superkuivat jalkanikaan ole kutisseet tätä käyttäessäni. Voiteen tuoksu on aluksi melko voimakas, mutta jättää voiteen imeydyttyä vain kevyen makean tuoksun. Tätä tuotetta voisin hankkia lisääkin. Hintaa ensimmäisessä kuvassa näkyvällä pienehköllä  4 oz. purkilla on 7,50$, eli noin 5,90e.

Pippaloista voittamani Pink Coral -luomivärin lisäksi sain meikkihaasteen voitolla valita kolme muutakin luomiväriä. Valitsin värit Dolphin, After Party ja Golden Tiara. Lisäksi jälkimmäisessä tilauksessani sain näytteen Satin Bronze -luomiväristä. MBA:lta luomivärinäytteitä voi tilata joko tavallisissa pikkupurkeissa tai ns. clamshell-purkeissa. Clamshell -purkit ovat edullisempia, 10 näytettä maksaa 7,50$, eli noin 5,90e kun samalla rahalla saa 5 normipurkkia. Edullista kyllä kummallakin tavalla, ja ainakin saamassani näytteessä oli todella paljon tuotetta!


Satin Bronze - Golden Tiara - After Party - Dolphin - Pink Coral
 
Täysikokoisessa purkissa pohjassa tuotetiedot ja sirottimen päällä muovi, jonka saa helposti irti läpän avulla. Oikeassa reunassa Satin Bronze -näyte syvässä clamshell -purkissaanLuomiväreihin olen todella tyytyväinen. Sävyt ovat kauniita, väreissä on hyvin pigmenttiä ja ja ne pysyvät hyvin luomilla. Itse tietenkin käytän näitäkin pohjustajan kanssa, niin kuin kaikkia luomivärejä. Luomivärit swatchasin merkin oman Shadow Poxy -pohjustajan päälle ja kuvat on otettu luonnonvalossa. Golden Tiara on kauniinpi luonnossa kuin kuvassa, se on todella pigmenttinen ja ihanan kimaltava. Ei tavallisin kullan sävy, ehkä voisi sanoa, että sävy on lähempänä oikeaa kullan sävyä kuin monet kultaiset luomivärit.
Suurin osa luomiväreistä maksaa täysikokoisina 5$, eli noin 3,80e. Jotkin erikoisemmat luomivärit saattavat maksaa vähän enemmän. MBA:lla on myös puristeluomivärejä, mutta niitä en itse ole ainakaan vielä kokeillut, sillä palkinnot ovat sattuneet olemaan juuri jauhemaisia värejä :) Alla olevassa kuvassa MBA:n luomiväreillä tekemäni meikki, josta itselleni tuli mieleen lähinnä My Little Ponyt.
After Party, Dolphin ja Pink Coral tositoimissa


Toimitukset tilauksilleni ovat olleet todella nopeat. Jälkimmäinen tuli alle viikossa tilauksen teosta, nopeammin kuin mikään tilaukseni USA:sta ikinä. Tuotteet ovat olleet pakattuina hyvin, kunnolla kuplamuovilla suojattuna, ja luomivärit pienessä "minigrip" -pussissa. Postikulut eivät ole halvimmat mahdolliset, sillä yhden tuotteen postitus maksaa 4-6$ (3,20 - 4,80e) ja jokainen lisätuote lisää postikuluja 1-5$ (0,80 - 4e). Jos postikulut tuntuvat nousevan hurjiksi kannattaa ottaa yhteyttä myyjään ja pyytää tarkemmin laskettuja postikuluja. Itse säästin viimeksi postikuluissa, koska silloin oli menossa tarjous, jonka ansiosta jouduin maksamaan vain ne postikulut, jotka ylittivät Yhdyvaltojen sisäiset postikulut.

Olen ollut tyytyväinen My Beauty Addictioniin, vaikka kaikki tuotteet eivät ole olleet itselleni täysin sopivia. Tulen varmasti jatkossakin tilaamaan ainakin luomivärejä ja tuoksuja. Postikulut voivat nousta korkeiksi, mutta itse tuotteet ovat mielestäni edullisia. Jos tuotteet vaikuttavat kiinnostavilta, kannattaa tutkia yrityksen Etsy -kauppaa. Facebook -sivut ovat myös tutustumisen arvoiset ja suosittelen osallistumista meikkihaasteisiin ja Facebook Partyihin! Postauksen tuotteet ostettu itse tai saatu kilpailujen palkintoina ja mielipiteet niistä omia. En saa mitään hyvitystä tekstin linkkien käytöstä. Tietääkseni My Beauty Addiction ei testaa eläimillä!

2 kommenttia :

 1. Todella mielenkiintoiselta tuttavuudelta kuulostaa. Luomiväreistä varsinkin Golden Tiara ja Satin Bronze sai heti henkäisemään:"mulle mulle mulle noi..". hintatasokin tuntuu olevan kohdillaan.Huulikiillon värikin raikas, mutta koostumus kuulostaa sellaiselta etten välittäisi lähemmästä tuttavuudesta. Tykkään että kiilto on suorastaan liimaisen paksua.Kiitokset jälleen hyvästä infoavasta postauksesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Golden Tiara varsinkin on kyllä aivan ihana <3
   Itsekin tykkään enemmän tahmeista kiilloista, mutta tulee tosiaan varmasti käytettyä tuo Rumors, kun se on niin kivan värinen ja tuoksuu ihanalta. Sama väri muuten löytyy myynnistä huulipunanakin, joten jos tuo kiillon väri kiinnostaa, mutta koostumus ei, niin sieltä löytyis vaihtoehto. Itse aion kyllä jossain välissä kokeilla MBA:n huulipuniakin, varsinkin yksi nudeväri siellä houkuttelis..

   Poista