lauantai 18. helmikuuta 2012

Söpöilyn jatko

Tilasin pari viikkoa sitten lisää Scaredy Cat Cosmeticsin luomivärejä, kun koodilla sai 20% alennuksen kaikista tuotteista. Olisin tietysti säästänyt enemmän, jos olisin tehnyt isomman tilauksen, mutta tällä kertaa tilasin kuitenkin vain yhden täysikokoisen luomivärin ja viisi näytettä ;)Tilaus saapui reilussa viikossa postituksesta, ja minä pääsin swatchauspuuhiin. Alla siis kuveja uusista luomiväreistäni. Enemmän tietoa Scaredy Cat Cosmeticsista ja heidän tuotteistaan löytyy Söpöys yliannostus! -postauksestani.

Ylärivistä ja vasemmalta aloitten värit Arctic Royale, Tudor, Hera, Keltoi, Koi-Eurism ja Draconia. Pohjustajana Fyrinnaen Pixie Epoxy ja kuvattu luonnonvalossa.

Samat värit keinovalossa


Todella tyytyväinen olin tälläkin kertaa väreihin. Samaa hyvää laatua kuin ensimmäisen tilauksen värit, ja sävytkin olivat mieleen. Jotenkin tuli paljon vihertäviä sävyjä tällä kertaa valittua. Vihreä-kultaisesta duochrome -sävystä, Hera, uskalsin tilata täysikokoisen purkin suoraan ilman näytettä.  En oikeastaan ymmärrä, miksi Hera ei ollut mukana jo ensimmäisessä tilauksessa. Vaaleampi kullanvihreä Keltoi on myös aivan ihana. Vaalea, lilaan taittava Arctic Royale tulee tarpeeseen silmän sisänurkkaan sopivana värinä. Harmahtavan violetti Tudor sopisi varmasti hyvin yhteen Arctic Royalen kanssa, ja niistä saisi hyvän värillisen, mutta kuitenkin hillityn meikin. Itseasiassa muutenkin kivoja väripareja näistä löytyy, ihan suunnittelematta sattui näin :) Koi-Eurism on kaunis turkoosinvihreä sävy, itselläni ei täysin vastaavaa ollut ennestään. Draconia on itselleni epätyypillinen sinertävänvihreän sävy, melko pastellinen, mielenkiintoista päästä testailemaan tätä. Tälläkin kertaa kaikki värit ovat hohtavia tai niissä on shimmeriä, mutta ei mitään isoa glitteriä.

Tässä meikissä pääosassa Hera ja sisänurkassa Keltoi. Kuvattu luonnonvalossa, ja kamera harmillisesti söi vähän värejä.

Tällä kertaa pääsin siis kokeilemaan täysikokoisen purkin toimivuutta. Ensinnäkin purkki on tietenkin todella söpö. Vähän hankala säilytettävä erikoisen muotonsa ja korkeutensa vuoksi, mutta tämmöisiähän on kyllä kiva pitää hyllyllä ihan koristeena sen sijaan, että tunkisi purkin meikkipussiin tai -laatikkoon piiloon. Yleensä en pidä erityisemmin sirottimista, mutta tässä se tuntui toimivan aika hyvin. Sirottimesta tuli sopivasti väriä purkin kannelle, kun joskus minusta tuntuu, ettei sirottimen läpi saa tulemaan mitään. Toistaiseksi jätän siis sirottimen paikoilleen, vaikka sen saa kyllä helposti irtikin (testasin). En siis usko, että Hera jää ainoaksi täysikokoiseksi väriksi, jonka Scaredy Catilta hankin. Voin jo kuvitella rivin söpöja purkkeja hyllylläni...

Lopuksi kuvasarja täysikokoisesta Herasta. Kaikillä sävyillä on siis omat yksilölliset purkkinsa omine kuvituksineen. Klikkailkaa kuvia isommiksi!


 Postauksen tuotteet ostettu itse ja mielipiteet niistä omia. En saa mitään hyvitystä tekstin linkkien käytöstä. Tietääkseni Scaredy Cat Cosmetics ei testaa eläimillä!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti