perjantai 24. helmikuuta 2012

My Precious osa II

Tässä postauksessa siis swatchit kaikista omistamistani Fyrinnaen luomiväreistä. Kuten osasta I käy ilmi, minulle on tulossa tilaus Fyrinnaelta, joten lisää luomiväriswatcheja tulossa! Menen nyt suoraan kuviin ja kertoilen sitten lopussa lisää infoa ja paljastan muutamia omia suosikkivärejäni. Kuvat otettu luonnonvalossa ellei toisin mainita, ja swatchit pohjustettu Pixie Epoxylla.

Värit alkaen ylärivistä ja vasemmalta oikealle: Book of the Dead - Calavera Cupcakes - Chrome - Delvian - Dinosaur Plushie - Biker Chic - Boytoy - Catrina Cabaret - Curiouser & Curiouser - Digital Faerie
Chrome on oikeasti pigmenttisempi kuin miltä se näyttää kuvassa, se on nimensä mukaisesti metallinen kromin väri. Dinosaur Plushie on melkein pelkkää glitteriä eikä sitä kannata missään nimessä käyttää ilman tahmeaa pohjustajaa. Calavera Cupcakesissa on pientä pinkkiä glitteriä, joka ei näy kuvassa.


Värit alkaen ylärivistä ja vasemmalta oikealle: Dressed to Kill - Electro-Koi - Fyre & Ice - Griffonrider - Immortality - Dokkálfar - Druid Werewolf - Freya - Gilded Wings - Hypercool
Fyre & Ice ja Immortality näyttävät kuvassa hyvin samanlaisilta. Molemmissa on musta pohja, mutta Fyre & Icessa on glitteriä pinkin ja violetin sävyissä, kun taan Immortalityssä glitteriä löytyy suunnilleen kaikissa sateenkaaren väreissä. Dokkálfar on myös mustapohjainen glitterpommi, mutta vihreällä kimalteella. Myös ensimmäisen kuvan Biker Chic kuuluu samaan sarjaan, mutta turkoosi-siniväreissä. Dressed to Kill ei pääse oikeuksiinsa kuvassa, se on vielä upeampi!


Värit alkaen ylärivistä ja vasemmalta oikealle: Jaguar - Lucky Charmed - Newcastle - Omgwtf - Purgatory - Jade Ghost - Kurisumasu! - Meerkat - Nijiro - Chaotic Evil
Lucky Charmed on mielestäni hieman vihertävämpi, kuin miltä näyttää kuvassa. Purgatory taas on vielä punaisempi. Jade Ghost on niin sanottu kummitussävy, joka on parhaimmillaan mustan pohjan päällä. Nimensä mukaisesti Jade Ghostissa on vihreä hohde, joka ei kuvassa tule juurikaan esille.


Värit alkaen ylärivistä ja vasemmalta oikealle: Polar Bear - The Randy Ferret - Sacred - Samhain Spirits - Shinigami - Platinum - Pure Sugar - Rapunzel Had Extensions - Sakura - Sennyo
Platinum on jälleen sävy, joka ei pääse oikeuksiin kuvassa. Se on myös nimensä mukainen, platinan väri, ei kultainen eikä hopea vaan jotain siltä väliltä. Rapunzel Had Extensions on Romantique -Lip Lustren kanssa lähes samansävyinen kullanhohtoinen persikka. Sakura on Jade Ghostin tapaan kummitussävy, siinä on lila hohde. Shinigami ei näytä oikein itseltään, se on tumma violetti sinisellä ja punaisella glitterillä.


Värit alkaen ylärivistä ja vasemmalta oikealle: Snow Leopard - Wicked - Sleepy Hollow - Vodka - Winter Again
Sleepy Hollow on ihana tummahko turkoosin sävy, muistuttaa paljon Digital Faerieta ja Curiouser & Curiouseria, mutta on tummempi, parempi oikeasti kuin kuvassa. Wicked on myös parempi luonnossa, se on tumma violetti pohja turkoosilla hohteella. Winter Again on myös kummitussävy, turkoosinsinisenä tällä kertaa.


Värit alkaen ylärivistä ja vasemmalta oikealle: Are You My Mummy? - Faerie Glamour - Madame & Eve's - Sorceress - Velvet Vampire - Alchemist's Curse - Bride of Frankenstein - Glitterboi - Raven's Prophecy - Steampunk
Edellisen kuvan värit vielä keinovalossa
Viimeisimpänä, muttei vähäisimpänä, Fyrinnaen Arcane Magic savyt. Arcane Magicit ovat sävyjä, jotka vaihtavat väriä valaistuksen mukaan. Kuvissani tämä efekti ei valitettavasti juurikaan näy, mutta luonnossa värit pääsevät aina välillä yllättämään. Joissakin tapauksissa koko väri tuntuu vaihtavan välillä sävyään ja toisissa vain kimalteet muuttuvat eri valaistuksissa. Esimerkkinä voisin sanoa, että alarivin ensimmäinen väri Alchemist's Curse, joka on mustapohjainen väri pinkillä glitterillä, näytti kädelläni välillä mustapohjaiselta väriltä kultaisella glitterillä. Are You My Mummya? swatchatessani luulin ensin siveltimeni olevan todella likainen, kun ensisilmäyksellä kädelle ei jäänytkään tuttu vihreä sävy vaan jotain epämääräisen violettia. Sivellin oli kuitenkin puhdas, mutta valo muutti värin täysin eri näköiseksi kuin kuvassa :) Steampunkissa olen itse huomannut luomellani suurimman värin vaihtelun, väri on näyttäny kullanruskealta, kuparilta ja vihreältä, välillä vähän kaikelta kerrallaan

Näyte -tai minikoko, kuvan väri Shinigami

Täysikokoinen väri, Velvet Vampire

Pikaisesti laskettuna minulla on tällä hetkellä 55 Fyrinnaen luomiväriä, enemmän kuin minkään muun merkin luomivärejä koskaan, ja lisää on tulossa :) Olen siis ollut todella tyytyväinen luomiväreihin. Muutama väri on sattunut olemaan sellaisia, etteivät ne oikein sovi minulle, mutta ne ovat siltikin niin ihania, etten ole raskinut niitä lahjoittaa eteenpäin. Luomivärit ovat todella laadukkaita, ja ne ovat myös moniulotteisempia kuin useimmat muut luomivärit. Tietenkin Fyrinnaeltakin löytyy yksinkertaisempiakin värejä. Monet värit ovat todella samettisia ja ihania käytössä. Glittervärit ovat hankalimpia, kuten aina, koska isot kimalteet tekevät luomiväristä rakeisempaa. Pixie Epoxyn kanssa glitterväreistäkin saa kuitenkin kaiken irti, eikä kaikki kimallus ole poskilla.
Hintaa luomivärinäytteillä, eli minikoolla, on 2$ eli n. 1,50e. Normiväreissä näyte on 1/3 teelusikkaa, toisinsanoen reilusti, ja Arcane Magic -sävyissä 1/4 teelusikkaa, eli reilusti sekin. Täysikokoiset värit, kooltaan noin 3g, maksavat normivärien kohdalla 5,90$ (4,50e) ja Arcane Magicien 6,35$ (4,80e). Luomivärinäytteitä voi yhdessä tilauksessa olla 20 kappaletta, ja täysikokoisia niin paljon kuin 50$ (n. 38e)  maksimitilaukseen sopii. Maksimiarvo tilaukselle on siitä hyvä, että Fyrinnaelta ei voi tilata niin paljoa, että tämänhetkinen tulliraja ylittyisi, ja joutuisi maksamaan ylimääräistä.

Omia suosikkeja väreissä on todella paljon. Eniten olen varmaan käyttänyt Sacredia, Gilded Wingsia, Nijiroa, Steampunkia, Dressed to Killia ja Polar Bearia. Ahkerasti käytössä on ollut myös Sleepy Hollow, Curiouser & Curiouser, Newcastle, Hypercool, Winter Again ja Rapunzel Had Extensions. Aivan mielettömän upeita värejä, jotka tosin eivät ole ihan jokapäiväiseen käyttöön, ovat Velvet Vampire ja Purgatory. Ennen Purgatorya luulin, että punaisen luomivärin käyttö on minulle mahdotonta. Velvet Vampire on tällä hetkellä väreistä ainoa, joka minulla on täysikokoisena. Se on täysin ainutlaatuinen väri, jota en osaa edes sanoin kuvailla. 

Seuraavaan tilaukseen laitoin täysikokoisen Sacredin. Se on minun silmissäni vaalean kullertava beige, ja se sopii melkein minkä tahansa värin kanssa yhteen. Sacred on ihanan samettinen ja pigmettinen, eikä kaipaa välttämättä alleen tahmeaa pohjustajaa. Haaveissani on hankkia täysikokoisena seuraavaksi Gilded Wings, Steampunk ja Hypercool.

Itselleni sopimattomia värejä ovat Meerkat, Sennyo, Chaotic Evil ja Samhain Spirits. Näitäkin olen ainakin kokeillut ja yritän kovasti keksiä keinoa, jolla saan ne toimimaan itselleni. Kaikissa näissä on sellaista punertavaa sävyä, joka saa silmäni näyttämään itkettyneiltä ja turvonneilta.

Kaikki luomivärit ovat irtonaisia jauhevärejä. Fyrinnae on kuitenkin ilmeisesti alkamassa tekemään myös puristeluomivärejä. Itse odotan kyllä innolla mitä tuleman pitää, sillä Fyrinnaen pojat ovat varsinaisia velhoja meikkien suhteen.

Jaguar, The Randy Ferret, Wicked, Purgatory, Rapunzel Had Extensions ja Samhain Spirits ovat olleet tilauksien ilmaisnäytteitä, muut värit olen ostanut itse. Mielipiteet tuotteista ovat omiani. Kamera on hieman syönyt värejä kuvissa, eikä talvisen Oulun valotilanne ainakaan helpota asiaa, joten kaikkiin väreihin voi kuvitella hieman lisää kirkkautta ja eloa niin pääsee lähemmäs totuutta :)

 Loppuun vielä kuva Fyrinnaen luomiväreistä käytössä. Pitää ehkä lisätä Jaguar listaan täysikokoisena hankittavista väreistä!

Sisänurkassa Jade Ghost ja muuten luomella Jaguar, kulmaluulla Nijiro. Kuvattu luonnonvalossa.


Postauksen tuotteet ostettu itse ja mielipiteet niistä omia. En saa mitään hyvitystä tekstin linkkien käytöstä. Tietääkseni Fyrinnae ei testaa eläimillä!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti