keskiviikko 29. helmikuuta 2012

Tyttö, joka oli tulessa

Venomous Cosmetics julkaisi vähän aikaa sitten uusia, rajoitetun ajan myynnissä olevia huulikiiltoja. Inspiraationa kiilloilla on The Hunger Games -kirjat. Itse en ole kirjoihin tutustunut, mutta yhteen VC:n huulikiilloista oli pakko tutustua :) Tilasin siis Lip Poisonin sävyssä The Girl Who Was On Fire heti, kun se oli mahdollista. Tällä kertaa en tilannut muuta, mutta sain kuitenkin kaksi luomivärinäytettä tilaukseni mukana. 


Nykyinen Lip Poison -pakkaus, 7,8ml

Huulilla luonnonvalossa

Kädellä luonnonvalossa

Aiemmassa Venomous Cosmetics -postauksessani kerroinkin jo yrityksen kiilloista. Ne ovat minusta aika täydellisiä huulikiiltoja, ja 6$ hinnallaan edullisiakin. The Girl Who Was On Fire on melko puhtaan kirkkaanpunainen sävy, jossa on kultainen hohde ja pientä kimallusta. Väri on aivan ihana, mielestäni swatchit ovat hyvin lähellä todellisuutta, tosin väri on oikeasti vielä parempi kuin kuvissa. Se on koostumukseltaan juuri sellainen kuin kaksi aiempaa Lip Poisoniani; peittävä, vähän tahmea, kosteuttava, ja se pysyy hyvin. Tämä menee suosikkikiillokseni Candy Apple -Lip Poisonin rinnalle :) The Hunger Games -huulikiillot ovat myynnissä maaliskuun lopulle/huhtikuun alkuun. Venomous Cosmeticsilla on maaliskuun aikana tulossa myös The Hunger Games -luomivärikokoelma.

Luomivärinäytteet ja ystävänpäivähenkiset karkit, jotka sain kaupanpäällisinä :)

Eyelash Viper - Not So Blue Over You, luonnonvalo ja pohjalla Fyrinnaen Pixie Epoxy

Ilmaiset luomivärinäytteeni olivat pysyvän kokoelman keltainen Eyelash Viper ja jo edesmenneen (anti-)ystävänpäiväkokoelman (Love Stinks) vaalea violetti Not So Blue Over You. Eyelash Viper on kirkkaankeltainen keltaisella kimalteella, hyvä lisä luomiväreihini, joista keltaiset käytännössä puuttuvat. Not So Blue Over You on nätti, vaalea sinivioletti. Siinäkin on pientä kimalletta. Näyttää ehkä aavistuksen sinisemmältä kuvassa kuin luonnossa. 

Todella kivat luomivärinäytteet tuli tällä kertaa. Edellä olleessa kuvassa näkyvät karkit olivat myös ihana yllätys. Juuri vasta Gleen ystävänpäiväjaksoa katsoessani mietin, miksi meillä Suomessa ei ole noita sydänkarkkeja teksteillä!


Postauksen tuotteet ostettu itse ja mielipiteet niistä omia. En saa mitään hyvitystä tekstin linkkien käytöstä. Tietääkseni Venomous Cosmetics ei testaa eläimillä!

2 kommenttia :

  1. sulla on kauniinmuotoiset huulet :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Oon ihan suht tyytyväinen huuliini itsekin, ja aika harvoin oon tyytyväinen itsessäni mihinkään ;)

      Poista