sunnuntai 12. helmikuuta 2012

Ajan kuluttamisen lopputulos...

Kävin eilen kuluttamassa aikaa laahustamalla ympäri Oulun keskustan kauppoja ja hypistelemällä kaikenlaisia meikkejä. Onnistuin hillitsemään itseäni sen verran, että kotiin mukaan pääsi vain Wet'n'Wildin kahdeksan värin Comfort Zone -paletti Seppälästä. Hintaa paletilla on 7,95e, joten kovin kalliiksi aikani kulutus ei onneksi tullut. Seppälässä olisi tällä hetkellä ollut osta 3 maksa 2 tarjous kosmetiikasta, mutta tyydyin nyt ostamaan vain tuon yhden paletin.Voin kiittää/syyttää Lazy Dynamite blogin postausta kiinnostuksestani palettia kohtaan. Linkin kautta voi käydä ihailemassa paletin sävyillä tehtyjä meikkejä. Kaupungilla ei tarvinut kauaa miettiä paletin ostoa, kun oli nähnyt kuinka kauniita sävyt ihan käytännössä ovat.

Väreihin on kirjoitettu niiden käyttötarkoitus, mutta vain mielikuvitus on rajana värien yhdistämiselle

Paletin hinta-laatusuhde on kyllä melko uskomaton. Useimmiten yksi ainoa laadukas luomiväri maksaa enemmän kuin koko tämä kahdeksan väriä sisältävä paletti. Itselläni oli ennestään vain yksi Wet'nWildin luomiväripaletti, ja sen laatu ei ollut minua vakuuttanut merkin luomivärien suhteen. Vanha palettini on kuitenkin useampia vuosia vanha ja olen viime aikoina lukenut paljon kehuja Wet'n'Wildin luomiväreistä, joten uskoinkin luomivärien laadussa tapahtuneen parannusta vuosien takaisesta. Testailin Comfort Zone -paletista oikeanpuoleisia sävyjä luomillenikin, ja niiden laadussa ei kyllä tuntunut olevan mitään vikaa. Pigmenttiä on todella hyvin ja erityisesti ylin korostussävyksi tarkoitettu väri ja toiseksi ylin vihreä sävy ovat ihanan pehmeitä ja hyvin levittyviä.

Swatchit luonnonvalossa, samassa järjestyksessä kuin paletissa
Värien testailun ja swatchailun perusteella vasemman puoleinen, ylin korostussävy ja oikean puoleinen, kolmas luomivakoon tarkoitettu sävy olivat koostumukseltaan hieman huonompia kuin muut. Niissäkin riittää pigmenttiä, mutta ne eivät tuntuneet yhtä pehmeiltä kuin muut värit. Täysin käyttökelpoisia nekin kuitenkin ovat ja huomattavasti parempaa laatua kuin vanhan  W'n'W -palettini värit. Oikean puolen alimmassa sävyssä on ruskean pohjavärin päällä turkoosin sävyinen hohde, jota en valitettavasti saanut näkymään kuvassa juuri lainkaan.

Perustelin itselleni tarvetta paletin hankkimiselle sillä, että paletissa on sävyjä, jollaisia en ennestään omistanut. Lisäksi paletti on myös monipuolinen ja sopisi siten hyvin vaikkapa mukaan otettavaksi viikonloppureissuille. Paletilla saa aikaan niin vaaleaa kuin tummaa ja neutraalia tai värikästä silmämeikkiä.

Paletilla on olemassa myös Petal Pusher -niminen "sisarpaletti", jossa on muun muassa violetteja sävyjä, mutta sen onnistuin ainakin toistaiseksi jättämään kauppaan. Petal Pusherin swatchit ja sillä tehtyjä silmämeikkejä kannattaa käydä myös vilkuilemassa Lazy Dynamite -blogissa. Itse saatan joutua vielä jossain välissä hankkimaan myös tuon paletin, vaikka yritän tällä hetkellä hillitä violettien luomivärien hamstraamista. Toisaalta juuri se etsimäni täydellinen violettihan saattaisi löytyä juurikin tuosta paletista... Postauksen tuote ostettu itse ja mielipiteet siitä omia. En saa mitään hyvitystä tekstin linkkien käytöstä. Tietääkseni Wet'n'Wild ei testaa eläimillä!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti