lauantai 25. helmikuuta 2012

Haaste

Sain Tylymuijalta ensimmäisen blogihaasteeni ikinä! Pitäähän sitä siis toki vastailla, kun tämmöinen kunnia osuu kohdalle :)
Haaste oli "kymmenen suosikkia" -haaste, jossa siis on tarkoitus listata omat vastauksensa seuraaviin asioihin...

1.Suosikkiväri: Musta on aina tyylikästä! Tämä ollut kaverini kanssa vakiolausahduksia, joten eikähän sillä mennä. Toki muitakin ihania värejä on maailma pullollaan.

2.Suosikkieläin: Kissa! Tykkään kyllä melkein kaikista eläimistä, vain kaikki öttiäiset ja kalat pelottaa. Äitini luona asuu minun oma rakas kissa, joka alkaa jo olla vanha (kohta 18 vuotta) ja on viime aikoina ollut huonovointinen :( Rooman kissat on myös erityisen lähellä sydäntä, niitä äidin kanssa hoidettiin lomareissulla monena päivänä. Kissojen lisäksi minulla on ollut lemmikkinä triopseja, joita itsekin pelkäsin ja pakotin silloisen kämppikseni ruokkimaan ne. Haaveissa olisi jokin pienen pieni käärme, vilja -tai sukkanauhakäärme kenties...

Oma kissani <3

Alunperin siskoni kisu, nyt asuu äitini luona seurana minun kissalle
Edesmennyt rakas Mimi

Roomalainen Lucky Luciano, joka päätti nukahtaa näin äitini syliin :) Lucky Lu on sokea ja asuu siksi kissatalon sisätiloissa. Sokeudesta huolimatta onnistui kyllä hyvin kiipeämään syliin.

3.Suosikkinumero: 8

4.Suosikki alkoholiton juoma: Vesi

5.Facebook vs Twitter: Facebook. Twitteriin en oo oikeestaan jaksanu tutustua. Facebook ollu käytössä monta vuotta ja kyllähän siellä tulee vierailtua yleensä päivittäin.

6.Intohimoni: Näitä on kyllä useampia...suklaa, juustot, muutenkin hyvä ruoka (+juoma), leivonta, eläimet, kirjat, musiikki (kuuntelijana) ja tietenkin meikit :) Meikeistä erityisesti luomiväreistä ja huulikiilloista jaksan intoilla oikein kunnolla välillä. Laskin pari viikkoa sitten omistavani n. 50 eri huulikiiltoa ja luomivärilaatikossa on suunnilleen 115 eri väriä, luomivärejä löytyy kyllä muualtakin kun kyseisestä laatikosta.

7.Saada vain antaa lahja: Molemmat :) Tykkään kyllä antaa lahjoja, varsinkin silloin kun tietää lahjan saavan aidosti ilahtuvan siitä. 

8.Suosikkikuvio: Aika outo kysymys...tekee mieli vastata vaan, että ympyrä, kun se on niin mukavan pyöreä :)

9.Suosikkiviikonpäiväsi: Lauantai. Ainut päivä kun saa olla ihan rauhassa, perjantai kun on vielä arkea ja sunnuntaina pitää jo valmistautua maanantaihin. Lisäksi lauantai on mun karkkipäivä!

10.Suosikkikukka: En oo ollut koskaan mitään kukkaihmisiä, kaktuksetkin onnistun aina tappamaan. Jos jotain kukkia pitäisi valita niin orkideat on kyllä kauniita, unikotkin ihan kivoja, vaikka mielummin otan vaan ihan unikonsiemeniä ja syön ne :)Aion nyt olla tosi tylsä enkä laita tällä kertaa haastetta eteenpäin kenellekään. Syynä lähinnä se, että olen kyseisen tai lähes saman haasteen nähnyt jo niin monessa blogissa, että en oikein keksi kenelle tämän laittaisin. Pidän kyllä haasteista ja niitä saa minulle halutessaan laittaa, varaan itselleni kuitenkin oikeuden olla välittämättä niitä edelleen :)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti