tiistai 7. helmikuuta 2012

Sininen kausi

Halusin esitellä lyhyesti luomivärinäytteet, jotka saapuivat postissa muutama päivä sitten. En tee yrityksestä mitään kunnon esittelyä tällä kertaa, sillä en ole tutustunut siihen vielä tarkemmin. Nämä luomivärit oli kuitenkin pakko saada esitellä, sillä ne ovat aivan mielettömän upeita!!!


Forsaken luonnonvalossa, sisänurkassa Scaredy Catin Teal Deer
Dissolution keinovalossa, sisänurkassa Fyrinnaen Sakura
Infirmity keinovalossa, sisänurkassa Fyrinnaen Polar Bear


Kyseessä on siis Etsyssä toimivan My Pretty Zombien The Blue Period Trion sävyt Forsaken, Dissolution ja Infirmity. Kaikissa kolmessa värissä on voimakas sininen pohja, vaikka kaksi väriä eivät lopputulokseltaan ole sinisiä.

Sininen Forsaken oli aluksi suosikkini, mutta nyt Infirmity on ehkä vienyt sen paikan. Etukäteen odotin Infirmityn olevan samanlainen kuin jotkin vanhat luomivärini, mutta sitä se ei todellakaan ole. Infirmity on välillä kultaisenakin hohtava vihreä, josta sininen pohja tietyissä valoissa kuultaa läpi, vastaavaa en ole ennen nähnyt. Forsaken on superkirkas, kaunis turkoosinsinen. Forsaken on  harvinaisen upea, vaikkakin tavallisin väri näistä kolmesta. Dissolution on todella mielenkiintoinen. joissain valoissa se näyttää metalliselta, keskitummalta violetilta ja joissain tummansiniseltä, jossa on pinkahtavan violettia kimalletta. Dissolution on yhden kokeilun perusteella sottaavin näistä kolmesta.


Forsaken - Dissolution - Infirmity, luonnonvalo
Värit keinovalossa, pohjustajana kuvissa Pixie Epoxy
Salamavalolla kuvattuna, jotta kimalteen näkyisivät

Näitä värejä tuli ihasteltua pitkän aikaa ennen kuin sain aikaseksi tilata näytteet. Hintaa kolmelle, pienessä pussissa toimitettavalle, näytteelle tuli 3$ + 1$ postikulut. Tilasin näytteet perjantaina, ja ne lähetettiin seuraavana maanantaina, postissa matka kesti viikon verran. Yritys postittaa pääasiassa vain maanantaisin, joten olin todella tyytyväinen, että perjantainen tilaukseni ehti heti seuraavaan postitukseen. Näytteet tulivat normaalissa pienessä kirjekuoressa, mukanaan kaunis kortti, jossa omistaja omakätisesti kiitti tilauksesta.

Kolme väriäni ovat iiiiihanat ja ainakin tahmean pohjan päällä todella voimakkaat. Miinusta näille voi antaa vain siitä, että näillä saa helposti sotkun aikaan (swatcheissa näkyy hyvin sotkuisuus). Sininen pohja väreissä on siis todella voimakas ja varistessaan poskille värit sotkevat helposti puoli naamaa siniseksi :) Näillä suosittelenkin silmämeikin tekoa ensin ja muuta meikkiä vasta sen jälkeen. Värit on vaan niin ihanat, että ei näitä voi olla käyttämättä, enkä minäkään mitään katastrofia saanut aikaan, vaikka teinkin silmämeikkini sinisellä Forsakenilla vasta muun meikin jälkeen.

Itselläni on aikomuksena tutustua My Pretty Zombieen tarkemminkin. Merkillä näyttää olevan paljon mielenkiintoisia luomivärisävyjä valikoimassaan ja poskipuniinkin mielelläni tutustuisin. Zombie-teema ja myynnissä olevat korut antavat yritykselle persoonallisuutta, vaikka zombit eivät sinänsä omiin suosikkihirviöihini kuulukaan.

Olisiko jollakin kokemuksia kyseisestä yrityksestä jaettavana? Postauksen tuotteet ostettu itse ja mielipiteet niistä omia. En saa mitään hyvitystä tekstin linkkien käytöstä. Tietääkseni My Pretty Zombie ei testaa eläimillä!

2 kommenttia :

  1. Vastaukset
    1. They are all pretty amazing :) They can be a bit messy, but I think the colors are worth it!

      Poista